Aga - opinia (1) Nie polecam neurolog dr Tubielewicz. 2 h opóźnienia za każdym razem. Dr nie... Aga Zadowolona (1) uśmiechnięty personel i profesjonalna obsługa. Odbyłam też już pierwszą... Anna Dramat!!! (2) Już do rejestracji w kolejce można umrzeć w związku z czasem oczekiwania.... Bożena
Czy w rejestracji ktoś w ogóle pracuje? (2) Dramat, od 3 dni nie można się dodzwonić do rejestracji, bez względu na porę... Pacjentka Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Obsługa super. Panie w recepcji bardzo miłe i... Karolina Skandal !!! (1) Kolejny raz Panie w recepcji wprowadzają w błąd oraz brak w systemie... Beata Bałagan jeszcze raz bałagan (1) Pani w przychodni rejestruje telefonicznie na wizytę prywatną płatną do... Pacjętka Opinia o obsłudze przychodni na Lema (1) Obsługa super, miła ibardzo pomocka Maryla Polecam skorzystać z usług przychodni (1) Szczerze polecam przychodnie. Do przychodni zapisałam się co prawda niedawno,... Pacjentka Przychodni zadowolona z jakości usług (1) Korzystałam z zabiegów rehabilitacyjnych. Pani prowadząca ze mną ćwiczenia... pacjentka Bardzo dobra przychodnia (1) Rehabilitacja w tej przychodni jest na prawdę na wysokim poziomie. Sprzęt... Jarosława Orzeł Nie szanują czasu ludzi (1) Byłam zarejestrowana do lekarza. 2 tyg przed wizytą dowiedziałam się, że nie... Nie polecam Stara = nowa intermedica, wielka zmiana (1) Ponad dwa lata temu byłam pacjentką przychodni i niewiele dobrego mogłam... K. Redłowska Fala uderzeniowa (1) Polecam zabieg fali uderzeniowej wykonywany przez fizjoterapeute - Pana... Pacjentka Żenada, burdel, brak słów (1) Najgorsza przychodnia jaką znam , podejście do pacjenta olewający....... Beata zal, żal żal (1) Bardzo chcialabym pogratulować kierownictwu przychodni doboru personelu,... a Żenada (1) Od trzech dni nie można się skontaktować z placówką, która ma kontrakt z nfz... Wiktor Wizyta u neurologa (3) W dniu dzisiejszym, z uwagi na trwający od dwóch dni bardzo silny ból w... Pacjentka Robią z ludzi głupków (1) Nie mogłam się dodzwonić dwa dni. Gdy w końcu się udało, dowiedziałam się, że... nie polecam ponad miesiąc czekania i odwołana wizyta (1) Miesięczny okres oczekiwania na wizytę a oni dzwonią godzinę przed wizytą, że... Jakub Jaworski