dr Porzezińska (1) Jestem pacjentką Pani doktor od 2011 roku w związku z rozpoznaną sarkoidozą.... Elżbieta Zgoła Bardzo profesjonalny lekarz (1) Ogromne jestem wdzięczny losowi że w chorobie moich nerek pojawił sie Pan... Pacjent 50+ Fachowa porada (1) Pomyślałem sobie, że w tym miejscu powinienem podziękować Doktor za pomoc w... szwalig
Kompetentna i" ludzka" Pani doktor. (1) Bardzo dobry lekarz. Polecam! Ola dlugoletnia pacjętka (1) Przez kilka lat leczylam sie ü p.Dr.z całą rodziną z powodu przeprowadzki Do... Kasia Dr.E.Keminsty (1) Wspaniala,,,,,jest poprostu wspaniala EWA Schuhmann Sumienne podejście do pracy (1) Pani dr Sylwia Wolf do każdego, nawet drobnego problemu medycznego podchodzi... Łukasz Polecam (1) Bardzo polecam Panią Doktor, spokojnie mnie wysłuchała, dokładnie zbadała i... Gosia OPINIA (3) WITAM SERDECZNIE-DR.ZDEBIK ZNAM OSOBIŚCIE,LECZYŁAM SIĘ U NIEJ,JEST KOBIETĄ... PACJENTKA Niesprawiedliwe traktowanie małych pacjentów (1) Lekarz bardzo dobry, dokładny i z podejściem do dzieci, natomiast baby w... Mama Polecam (1) Pani Doktorbardzo sensowna specjalistka w swojej dziedzinie, nie potraktowała... MS PIERWSZA WIZYTA (1) Wczoraj byłam na pierwszej wizycie u pana doktora, wybrałam ten gabinet z... Beata Polecam (2) bardzo dobry kardiolog, mozna zahaczyć że przjmuje na oddzialen w szpitalu,... Artur ok ! (2) Mily pan doktor z dużym doświadczeniem , przyjmuje na co dzień w szpitalu.... tomka eter med (3) nie jestem zadowolona z obsługi w recepcji pani która nic nie udzieli i nie... karola Świetny specjalista (2) Super fachowa diabetolog, szczególnie w skomplikowanych przypadkach jak np.... Ola Ortopeda (2) Parodia, wizyta prywatna do ortopedy (100zł) na konkretną godzinę, okazuje... amyszk Lekarze bez powołania (2) Niestety po 2 tygodniach leczenia (3 wizytach u różnych lekarz), stwierdzam,... Anazja świetny lekarz (1) Pani doktor to kochana osoba .Bardzo mi pomogła w chorobie.Polecam wszystkim... I.T. Polecam! (2) Doktor Augustyniak to najlepszy ginekolog jakiego spotkałam! Polecam wizyty u... Agata