Marek - ocena (1) Bardzo profesjonalna Pani doktor. Wszystko mi wytłumaczyła i świadectwo... Marek Marta - opinia (1) Bardzo rzetelna i fachowa wizyta u ciężko chorego wujka. Pan Doktor ma bardzo... Marta Paulina - opinia (1) Odbyłam telekonsultację z doktorem w celu otrzymania recepty na moje stałe... Paulina
Elżbieta - opinia (1) Wspaniały lekarz godny polecenia. Elżbieta Grzegorz - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Grzegorz Super!! (1) Super lekarz, bardzo miły i pomocny. Jak najbardziej polecam!! Wspaniali lekarze (1) Z dnia na dzień było coraz gorzej, przez chorobę nie miałam siły na... Elwira Nowacka Od pewnego czasu Centrum stało się maszynką do zarabiania kasy... (2) na zdesperowanych i przewlekle chorych pacjentach...Brakuje tylko opłaty za... Ka Polecam (1) Nie zdawałem sobie sprawy z istnienia Centrum Świętego Łukasza dopóki sam nie... Jakub Bardzo polecam (1) W klinice leczę się od kilku miesięcy, była to moja ostatnia deska ratunku.... Agnieszka Kompleksowe leczenie całościowe (1) Myślę, że najlepszym świadectwem świadczonych usług jest mój stan zdrowia,... Marek Najlepsi lekarze (1) Jako pacjent Centrum prowadzony przez kilka miesięcy w tej placówce nie mogę... Krystyna Doswiadczenie i wiedza (1) Dr Zakrzewski wyciągnął mnie z ciężkiej nerwicy (palpitacje serca, lęk przed... Malgosia Tragedia !!!! (2) Przed wizyta zostałam poinformowana, ze wizyta u specjalisty od boreliozy... Pacjent Internista Eter-Med (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyty, miły personel, brak kolejek. Przychodnia... Dawid Kopala Pierwsza wizyta (1) Moja pierwsza wizyta w waszej placówce i zarazem u laryngologa. Trafiłam do... Joanna Markiewicz Lekarz Kardiolog. (1) Świetna placówka, lekarz Kardiolog pierwsza klasa! Rzeczowy, znający się na... Teresa Mateja Wizyta u Laryngologa (1) Laryngolog pierwsza klasa! Krótki termin, bardzo miły i fajny lekarz. Wizyta... Iwona Pająk Najlepsza przychodnia w Gdańsku (1) Według mnie najlepsza przychodnia w Gdańsku. Świetna młoda kadra, bardzo... Adrian Wodzień Eter, oddział na ulicy jaskółczej (1) Bardzo miła obsługa, bezproblemowy kontakt telefoniczny i umówienie wizyty.... Nina Sajdak