hepatolog, choroby wątroby (1) Jestem przeszczesliwa ze trafiłam do tak wspaniałego fachowca w końcu... pacjentka nefrolog z prawdziwego zdarzerzenia (1) po dwóch wizytach widzęże lekarz zna sę na rzeczy, pani doktor włączyła... joanna Polecam! (1) Bardzo dobry fachowiec. Przyjazna atmosfera i bardzo pozytywne podejście do... Iza
Najlepszy specjalista flebolog na terenie Trójmiasta!!! (3) Witam! Szczerze polecam Panią Doktor wszystkim zainteresowanym, którzy mają... Dana Burkhardt Lekarz godny polecenia (1) Leczę się u dr. Wiśniewskiego już trzeci rok. Jest kompetentnym lekarzem,... Ula Klientka z Nieborowskiej - opinia (1) Podejście do dzieci znakomite. Widać, ze zna się na tym co robi -zdecydowanie... Klientka z Nieborowskiej mm - opinia (1) polecam mm Podziękowanie za leczenie (4) Chciałabym z całego serca podziękować pani doktor za opiekę nad moim ojcem.... Magdalena z Sopotu etyka??? (1) Pacjentka gdańskiej przychodni skarży się, że jeden z jej lekarzy publicznie... anna Polecam (1) Polecam wszystkim gorąco, podejście do pacjenta, fachowość wysoki poziom usług. Jolka fachowiec 100% (1) Polecam gabinet dr.Semetkowskiej, to najlepszy fachowiec z dziedziny... Pacjent Lek. med. Stanisław Wysocki (1) Polecam lekarza! podchodzi do pacjęta spokojnie, jest uczciwy. Anna danuta - opinia (2) Panią doktor poleciła mi przyjaciółka, która jest jej pacjentką. Po wizycie... danuta Agnieszka - opinia (1) bardzo fajna pani doktor , widać że lubi to co robi :) Agnieszka NAJLEPSZA PANI DOKTOR NA ŚWIECIE! (1) Nic dodać, nic ująć. Profesjonalizm, empatia i prawdziwe powołanie. ann Profesjonalny, rzeczowy, konkretny (1) Lekarz kompleksowo badający pacjenta, trafnie postawiona diagnoza, dokładnie... Paulina MW - opinia (1) Szybko, milo i skutecznie cóż można więcej polecam MW mpielechaty - opinia (1) Doskonaly lekarz, cierpliwa,skuteczna mpielechaty Najlepszy diabetolog w Trójmieście (1) Leczę się u pani doktor juz długo i przyszedł czas na podziękowanie. Jest to... Justyna S super diabetolog (1) poradnia nowoczesna, komputerowe odczytywanie glukometru i pompy (nareszcie),... Lilka