polecam tego diabetologa (1) bardzo dobra lekarz, moim skromnym zdaniem numer jeden w trójmieście. Żan Bardzo polecam pania doktor (1) Mialem przyjemnosc bycia leczonym przez pania doktor przez okolo 3 lata.... Tomasz Sapalski to ma być lekarz ?? (1) zwykły p... nie dość że się spóźnia 40 min to jeszcze traktuje ludzi... Przez niego nie mogę podąć pracy
Czysta perfekcja. (1) Doskonały lekarz, o cukrzycy wie chyba najwięcej w Trójmieście. Profesjonalne... Miszcz Przyłóż do rany (1) Miałem różne dolegliwości, na które nie zwracałem uwagi. W końcu jedna... Mariusz Z. polecam (1) mile i fachowe podejscie do mnie jako pacjenta zanim przyszedlem na wizyte... Arek Najlepszy lekarz na świecie !!! (1) Wiedza, myślenie, empatia i poczucie humoru ! Małgorzata Wójcik bardzo fajna lekarka (1) Jestem zadowolony, bo sie błakałem z problemem drętwień od cukrzycyi.... Garbatek 30 kg straciłam i jeszcze stracę... (1) Z problemem otyłości mierzę się od urodzenia dziecka. Byłam u wielu... Marzena S. Andrzej Owczarski - opinia (1) Najlepszy kardiolog w Gdańku. Andrzej Owczarski Adam Zieliński - opinia (1) Uzyskanie świadectwa zdrtowia u pani doktor to przyjemność. Przede wszydtkim... Adam Zieliński poldek - opinia (1) Konkretny, rzeczowy z praktycznym podejściem. Fachowa diagnoza - poznał się... poldek Cukiereczek - opinia (1) Poleciła mi ten gabinet małżonka i nie rozczarowałem się. Otrzymałem... Cukiereczek włodek - opinia (1) Dziękuję Pani Doktor, postawiła mnie Pani na nogi. dziękuję Pani serdeczne... włodek Lutz - opinia (1) Pani doktor jest wspaniała! Lutz Wspaniały lekarz, niesamowity człowiek:) (1) Poznałam Janusza Bałandę - Ordynatora w Szpitalu Wojewódzkim, do którego... Mirka Wielkie dzięki (1) za pomoc i serdeczność, jestem w końcu zdrowa Marzena Licheńska Fajna i zgrabna. (1) Szybko i bez komplikacji postawiła mnie na nogi, a do tego, fajna, bez... Prezes