odradzam (4) Pisze aby uprzedzic wszytskich ktorzy chca miec dziecko przed pania doktor... Katarzyna Nareszcie jakość na poziomie prywatnego leczenia (1) Byłam dziś z mężem i jesteśmy zauroczeni. Fatalnie nas potraktowano w LM... Katarzyna brak jakości (1) w przychodniach nie ma jakości,jest opieszałośc,brud,brak... M.J.
dr. S .... (3) od początku w klinicę liczy się płać, płać i płać dużo i często bo w... wkurzony mąż poproszę o radę (7) Będziemy podejmowali się zapłodnienia in vitro w klinice Proszę o radę do... Agnieszka POLECAM (2) Leczę się w klinice od 10 m-cy, brałam udział w programie "In vitro do... goke75 zdecydowanie nie polecam (8) Moi drodzy!! Jęsli macie ochotę wydawać grubą kasę na niepotrzebne badania... jacek Skandaliczna obsługa! (1) Obsługa przy recepcji to skandal! Panuje ogólna atmosfera chaosu straszny... J.B. kasa, kasa jeszcze raz kasa (3) do września 2010r wizyta kosztowała 100zł, teraz kosztuje 120zł, a ostatnio... TooiHi najlepsza klinika, polecam - dr B. Brzóska (1) Po wielu próbach w końcu trafiłam na idealną przychodnię oraz idealnego... olifka ginekolog Puzio (1) polecam dr Puzio, swietny ginekolog i czlowiek. Prowadzil moja ciaze, bardzo... isia średnio (2) Bylam wczoraj po raz drugi pryw. na badaniach i jestem zawiedziona. Znowy... gosia Polecam (2) Ogólnie ocena dobra..obsługa bardzo mila i pomocna..wyposażenie gabinetu... Karolina Odradzam dr.Szczyp...... (1) Witam! Leczyłam się w klinice Invicta ok 2 lat najpierw u doktora... KasiaW. Polecam (1) Polecam bardzo tą klinikę dzięki niej mam 2 wspaniałych synków.Dziękuję... Iwona mala - opinia (1) poszłam do ginekologa dr. Marka Dawidzkiego - niestety nie polecam. Jestem w... mala IUi (1) Leczę się w klinice leczenia bezpłodności. Śmiało mogę ją polecić. Dużo osób... Monika Śmiało Polecam (1) Jesli chodzi o sprawy ginekologiczne, to odkąd zaczelam mieszkac w Gdańsku... Studentka Nie liczą się z czlowiekiem......tu liczy się kasa (1) nagłówki ,że Invicta otacza troskliwa opieka kobiety to mit- zwłaszcza jesli... Joanna Recepcja. Nie polecam (2) Kilkakrotnie moje wizyty były odwoływane. Dzisiaj otrzymalam smsa aby... niezadowolona