Dr Brzóska (1) Polecam wszystkim przyszłym mamą dr. Brzóskę. Jest naprawdę świetna. Miła,... niunia Dr Paszkiewicz (1) Bardzo fajna lekarka! byłam dzis pierwszy raz u niej na wizycie w Invicie, dr... Nikita987 leczenie (2) chodze do invity 3 lata, jestesmy po 5 inseminacjach teraz czeka nas in... jolcia
Polecam (1) Ja akurat nie mogę narzekać na klinikę invicta. Od lat leczę się u nich, na... Apolonia nie polecam (1) -lekarze nic nie tłumaczą wysługując się paniami w rejestracji -zero... zniesmaczona invictą USG 3D (1) W 26. tc wybrałam się na USG 3D do Pani doktor Brzóski. Jestem mega... Ewelina Uwaga na Panią dr Sz....... (1) Ku przestrodze, uwaga na panią dr.S…… lekko ręką dała skierowanie... B..... Dziękjemy i Polecamy (3) Chcemy podziękować dr Robertowi Czechowi za nadzieję jaką nam dał.... Basia i Mariusz TRAGEDIA! ŚREDNIOWIECZE! SKANDALICZNE TRAKTOWANIE PACJENTEK! (2) Kilkanaście prób dodzwonienia się do Invicty - bez rezultatu! 4 wysłane... Alexa ostrzegam przed dr Sz...!!! (4) trafiłam do dr Sz... z drobną przypadłością, która absolutnie nie wyklucza... beti Po prostu polecam! (1) decydowanie polecam! Leczę się tam już 1,5 roku. Jestem zadowolona zarówno z... ala KTO MIAŁ PRZYPADEK ZE USG 3D NIE NAGRALO SIE NA PLYTE? (1) WITAM MIAŁAM ROBIONE USG 3D NIE NAGRALO SIE NA PLYTE JESTEM PRZEKONANA ZE TO... Kinga Wlascicel to bardzo madry i BOGATY czlowiek, a my biedni i glupi (4) Szanowni Panstwo odnosze wrarzenie nie pierwszy raz bedac w invikcie ze gdyby... dana dr Czech zdecydowanie na 5+ (3) Byłam pacjentką doktora Czecha, na każdej wizycie miły, sympatyczny,... lm polecam. (1) ja osobiscie jestem bardzo zadowolona! d.wielimborek@gmail.com nie polecam pani dr Sz (1) Zgadzam się z poprzedniczką. Rozumiem pacjętkę bo doświadczyłam tego... zuzi Cudowni, rozumiejący lekarze (1) Staram się usilnie o dziecko. Łatwo nie jest, ale mam wsparcie psychiczne... Karolina Marta - opinia (1) Poszłam wczoraj pierwszy raz i musze powiedzieć, że jestem pod wrażeniem.... Marta laboratorium medyczne (1) Dotychczas miałam przyjemność korzystać w klinice tylko z laboratorium... funfelka klinika (1) Jestem pacjentką tej kliniki już bardzo długo, na początku leczyłam się w... ola