badania mailem (1) rano poniedzialek badanie, informacja, ze wynik mozna odebrac osobiscie tego... pacjentka klinika nie taka zla jaka ja opisuja (1) Jako pacjentka, nie rozumiem tych negatywnych opinii wystawionych na lamach... Maja z corka dr gniadek (1) bardzo sympatyczny lekarz ma podejscie do czlowieka nie udziela zmylkowych... aneczka2248
dr.Stencel (1) Dość długo zastanawiałam się nad swoją opinią i myślę, że bedzie pomocna przy... Monika vera nie zaluj (1) ze nie dostalas sie do dr P., serdecznie odradzam te pania. U mnie w 21 tc... lakszmi Brak profesjonalizmu na najwyższych lotach! (1) Jestem w 1szym trymestrze ciązy. Po około 2 tyg. oczekiwania od rejest.(w... vera Bark kontaktu (1) Witam Wrażenie ogólne jest bardzo dobre na samym początku ale jak dalej się... Pacjentka ginekologiczna Polecam!!! (1) Szczerze polecam dr. Śliwińskiego - dzięki Panu doktorowi dziś jestem w 25... Ja i mój synek niezadowolona pacjentka - opinia (1) Przeglądając opinie na temat Invikty, nasunął mi się pewien wniosek odnośnie... niezadowolona pacjentka polecam dr Ś. (1) popieram poprzednią opinię. Przez 1,5roku starałam się zajść w ciąże.Nasze... eterna Zawidziona (1) Chyba rzeczywiście wybrałaś nie tego lekarza.Dr Śliwiński jest wspaniałym... Za miesiąc będę mamą Dr. Śliwiński i psudo klinika niepłodności (1) Na pierwszej wizycie Pan doktor podszedł do mnie i żony instrumentalnie, bez... Mateusz Nie polecam lek. med. Ś. (1) Umówiłam się na wizytę u lek.Ś, jednego z trzech zajmujących się... Zawiedziona! szczerze polecam (1) Jestem pacjentką dr Gniadka i jestem zadowolona z... Pacjentka KLINIKA LECZENIA NIEPŁODNOŚCI? (1) To raczej klinika in vitro! Leczenie w Invikcie rozpoczęłam 1,5 roku temu.... karolina Klinika leczenia niepłodności (1) Generalnie klinice z całą pewnością przydałaby się porządna konkurencja.... Mąż dr. śliwiński (1) Śliwa- super! To jest lekarz z przawdziwego zdarzenia! jankeska Polecam Dr. Paszkiewicz, Odradzam LEGAN!!! (1) Ja chodzę od jakiegoś czas do dr. Ewy paszkiewicz i jestem zadowolona,... Hania Bardzo dziękujemy (1) Bardzo dziękuję za opiekę i leczenie panu dr Robertowi Czechowi.Każda wizyta... A. NIE POLECAM! (1) Jest okropny bałagan.Umawiają, potem się okazuje, że nie ma rezerwacji na ten... I.G