dom czy mieszkanie??? (428) zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy... gosia1234 Basecamp I inwestycja na Dlugiej/Ogarnej (1) Czy wiadomości coś o inwestycji w prywatny akademik w budynkach przy... Ciekawski Pretty Girls in your town - True Females (1) Sexy Girls from your city bestmicro
Dom nad morzem (3) Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w... Kareta Gdzie kupić mieszkanie?? (36) Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które... Jolunia88 Potrzebuje prawnika / radcy prawnego z polecenia od nieruchomości (1) Hej , Potrzebuje pomocy - polecenia radcy prawnika . Kupiłam mieszkanie ,... Marta Dobry i sprawdzony deweloper?? (16) Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili... Marcin Osiedle Żurawia Łąka w Rumi (1) Witam, Czy jest tu ktoś, kto mieszka na osiedlu Żurawia Łąka w Rumi przy... Łukasz Deweloper w Pucku (6) Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś... Piotr Czy ktoś zna firmę verte invest? (4) Chodzi mi o jakość i współpracę? ROBERT_S Semeko (1) Witam serdecznie. Kontaktuję się w sprawie inwestycji Porto Bianco 3 budynek... Porto Bianco 3 Semeko (2) Witam serdecznie, poszukuje osób które posiadają mieszkania w inwestycji... Portobianko7 Deweloper Silea (2) Dzień dobry, Czy mieli Państwo do czynienia do czynienia z Gdyni? Mają... PL Semeko (2) Witajcie, Ptaszki ćwierkają że, semeko wstrzymało budowy i zwalnia... Investor Big Boy czyli Gdańsk - Wolne Miasto Deweloperów (1) Mieszkańcy Gdańska zwracają uwagę na niejasności wokół inwestycji "w Gdańsku... Dawid Mieszkanie pod wynajem Wejherowo- czy warto ? (1) Witam, rozważam kupno kawalerki lub 2 pokoje w Rumi lub Wejherowie, w... atlas123 W co inwestować w XXI wieku? (24) Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym... Sebastian Rynek wynajmu Rumia, Wejherowo (1) Pracuje i wynajmuję kawalerkę na Pomorzu od ubiegłego roku .Posiadam spory... Lavenda Invest Pel- proszę o jakieś opinie na temat tego dewelopera (46) Witam, proszę o opinię na temat tego dewelopera, nic nie mogę znaleźć w... Wojtek Bloki 11 przy ulicy Żeglarzy - jak się mieszka? (5) Chciałabym kupić tam mieszkanie. Wiem ,że są tam bloki z mieszkaniami... Jola