Deweloper POLNORD (2) Czy macie jakieś doświadczenia z deweloperem POLNORD, czy to solidna firma,... xtb Szereg osiedle familijne odbiór koniec września 2015 (56) Witam, czy są tutaj na forum osoby które czekają na odbiór mieszkania w... Asiaaa Jasień park - Margo (2) Witam, kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Jasień Park. Niedługo mamy odbiór i... Kasia
pc invest OSIEDLE RUMIA (74) ktoś słyszał? http://pcinvest.pl/ gdynianka Domy szeregowe na Narcyzowej? (3) Jaki deweloper je budował, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć. gość m&m nieruchomości (20) Witam. Czy mógłby mi ktoś przybliżyć temat "blizniaków"... pienio44 Hossa - Centralpark i "łukowate" ściany (1) Chciałbym się dowiedzieć, czy jest tu ktoś kto kupił mieszkanie w pierwszym... Michał Osiedle CZTERY KĄTY- MATARNIA (23) Co sądzicie o tym osiedlu? Ktoś może kupił tam mieszkanie? Loli Inwestycje w Gdańsku (1) Hej, Czy ma ktoś spis lub link do wszystkich inwestycji realizowanych lub... JA Nautikka pomorska 8 (2) co sądzicie o tej inwestycji monika Amareno na Uczniowskiej (10) Co myślicie o inwestycji Amareno Eurostylu? Wygląda zachęcająco. ewa Osiedle Marzenie (9) Witam. Czy ktoś kto zakupił tam lokum zna postępy budowy tego szeregowca?.... Grześ MARSOL_developer (szeregi przy ulicy Różanej) (1) Witam, przymierzam się do zmiany miejsca zamieszkania i tym nowym miejscem ma... Beata_Zu Opinie na temat "nowych" bloków na Noskowskiego (1) Witam Czy jest tu ktoś mieszkający w nowych blokach na Noskowskiego?... Marcin Zdjęcia z budowy - Leśne Tarasy (1) Witam, poszukuje zdjęć z budowy blok nr 15 z Leśnych Tarasów w Redzie. Jeśli... Moniliza Nowa lęborska (1) zaczeła się budowa nowe leborskiej, 2 lata na placu budowy, mieszkam obok,... ala Rumia ul. Gdyńska (3) witam wiem że przy ul. Gdyńskiej w okolicy gdzie trwają budowy Sierzbudu i... rumianka FIRMA BUDOWLANA DALMAX (63) Zakupiłam razem z męzem mieszkanie przy ul. Wspólnej. Budować ma je Dalmax, a... gdańszczanka Horyzonty Gdyni Semeko-Jaka infrastruktura w oklicy? (12) Witam czy ktoś może powiedzieć czy w okolicy znajduje się jakiś sklep... Kris Sad-oil - proszę o opinie (10) Prosze o opinie na temat firmy sad-oil. Dokladnie o szeregi na ul. Halnej,... marek