Jasień park - Margo (2) Witam, kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Jasień Park. Niedługo mamy odbiór i... Kasia pc invest OSIEDLE RUMIA (74) ktoś słyszał? http://pcinvest.pl/ gdynianka Domy szeregowe na Narcyzowej? (3) Jaki deweloper je budował, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć. gość
m&m nieruchomości (20) Witam. Czy mógłby mi ktoś przybliżyć temat "blizniaków"... pienio44 Hossa - Centralpark i "łukowate" ściany (1) Chciałbym się dowiedzieć, czy jest tu ktoś kto kupił mieszkanie w pierwszym... Michał Osiedle CZTERY KĄTY- MATARNIA (23) Co sądzicie o tym osiedlu? Ktoś może kupił tam mieszkanie? Loli Inwestycje w Gdańsku (1) Hej, Czy ma ktoś spis lub link do wszystkich inwestycji realizowanych lub... JA Nautikka pomorska 8 (2) co sądzicie o tej inwestycji monika Amareno na Uczniowskiej (10) Co myślicie o inwestycji Amareno Eurostylu? Wygląda zachęcająco. ewa Osiedle Marzenie (9) Witam. Czy ktoś kto zakupił tam lokum zna postępy budowy tego szeregowca?.... Grześ MARSOL_developer (szeregi przy ulicy Różanej) (1) Witam, przymierzam się do zmiany miejsca zamieszkania i tym nowym miejscem ma... Beata_Zu Opinie na temat "nowych" bloków na Noskowskiego (1) Witam Czy jest tu ktoś mieszkający w nowych blokach na Noskowskiego?... Marcin Zdjęcia z budowy - Leśne Tarasy (1) Witam, poszukuje zdjęć z budowy blok nr 15 z Leśnych Tarasów w Redzie. Jeśli... Moniliza Nowa lęborska (1) zaczeła się budowa nowe leborskiej, 2 lata na placu budowy, mieszkam obok,... ala Rumia ul. Gdyńska (3) witam wiem że przy ul. Gdyńskiej w okolicy gdzie trwają budowy Sierzbudu i... rumianka FIRMA BUDOWLANA DALMAX (63) Zakupiłam razem z męzem mieszkanie przy ul. Wspólnej. Budować ma je Dalmax, a... gdańszczanka Horyzonty Gdyni Semeko-Jaka infrastruktura w oklicy? (12) Witam czy ktoś może powiedzieć czy w okolicy znajduje się jakiś sklep... Kris Sad-oil - proszę o opinie (10) Prosze o opinie na temat firmy sad-oil. Dokladnie o szeregi na ul. Halnej,... marek Modrzewiowe Wzgórze - Banino (105) Witam, jesteśmy zainteresowani kupnem domu na tym osiedlu. Czy ktoś wie coś... Kasix Soszkowo - proszę o opinie (2) Witam, byłabym wdzięczna za opinie na temat inwestycji Soszkowo w... yana85