Aquapoa (2) Witam Niedługo również będę mieszkańcem Pacyficu. Mam pytanie, czy... henx Os. Rodzinne - piwnice??? (22) Witam mieszkańców, planuję kupić mieszkanko dwupoziomowe w budynku który... Marta Os. Miodowe - pytania. (6) Witam, 7N bedzie teraz stawialo 3 nowe szeregowce na przeciwko placu zabaw... Marta
Activia (1) Witam. Czy ktoś się orientuje kto jest generalnym wykonawcą azaliowego parku... user_138512426899 Robyg - nowa inwestycja, kto wie gdzie dokładnie? (4) Tak jak w temacje. Dzisiaj wchodząc na trojmiasto.pl pojawił sie w bannerze... marek SOKÓŁKA ZIELENISZ :) jak się mieszka? przymierzam się do kupna :) (35) Pytanie do mieszkańców Sokółki zielenisz - jak Wam się mieszka? Na co uwazac... Iga Inwestycja na Grabówku Skłodowskiej 8 - proszę o opinie. (1) Witam co sadzicie o tej inwestycji.. Skłodowskiej 8 deweloper Margo .. kontakt80 Osiedle cytrusowe (5) co sadzicie o osiedlu cytrusowym? dawid Amareno (8) Witam przyszłych sąsiadów tej inwestycji. Okolica całkiem przyjemna i do... BETI Osiedle pohulanka od pb górski - proszę o opinie. (2) Witam. Jestem zainteresowany kupnem mieszkania na osiedlu Pohulanka. Wiem, że... Emsi77 czy Albatross Tower to akademik? (4) od pewnego czasu interesuję się inwestycją Albatros towers, do wybudowania... NY Sierzbud Gdyńska (3) Witam Czy wiecie może coś na temat budynku dewelopera Sierzbud w Rumi na... user_138512909178 Nowa inwestycja przy świętokrzyskiej? (4) Wie może ktoś co tam się buduje? mieszkaniec Firma Dalmax z Banina - proszę o opinie. (3) Witam! Czy jest ktos kto moze cos napisac o firmie Dalmax z Banina, planuje... user_13769324117 Kwartał Uniwerystecki Przymorze (8) Mam do Was pytanie, czy ktoś interesuje się tą inwestycją? Dowiadywałam się i... kasia Zielona Laguna - proszę o opinie. (2) Dobry wieczór, szukam opinii na temat osiedla Zielona Laguna. Czy warto... Karolina123 Nowa inwestycja przy pętli Łostowice? (4) Wiek ktos co powstaje przy petli tramwajowej? sas Gdańsk. Przy Srebrnej. Dwa tarasy. Słoneczna Morena (2) Witam. Zastanawiam się nad zakupem mieszkania na którymś z tych osiedli. I... Maciek Który Deweloper kupił działke na Śmidowicza w Gdyni od Wojska (1) Witam. Mam pytanko czy wie ktos co za deweloper kupił działkę na ul.... Janek robyg i eurostyl (7) czemu w reklamach tak fajnie ceny meiszkan nawet na stronie www a jak sie... roman