Kamienica Lęborska - co myślicie o inwestycji? (191) Co myślicie o kupnie mieszkania w Kamienicy Lęborskiej na Przymorzu, róg ul.... bj Alians developer - opinie o inwestycjach. (1) będę ogromnie wdzięczna Wszystkim, którzy króciutko napiszą meila do mnie czy... elik Hanza - czy warto inwestowac? (2) Witam, zastanawiam sie nad zakupem mieszkania na osiedlu CPR. Odbior dopiero... Rafiii
Robyg- osiedle na Morenie Piekarnicza (4) Witam Zastanawiam sie nad kupnem tam mieszkania. Czy ktos kupowal tam i moze... Beatrycz7 Gdańsk ul. Irysowa 10/12/14 (Karczemki) - prośba o opinię (10) Witam, jestem zainteresowany kupnem mieszkania przy ul. Irysowej na... Kareczemki Jakie inwestycje na Długich Ogrodach w najbliższym czasie? (2) Witam, Niebawem przeprowadzam się na tę dzielnicę. Dokładniej na ulicę... mangoeater Opłaty mieszkaniowe Awiator (7) Wszystko pięknie fajnie tylko jak przychodzi co do czego to zamiast 6zł /m2 o... ZNIESMACZONY Jaki tani i dobry deweloper? (232) Witam, Jaki stosunkowo tani i dobry deweloper działa na rynku... Izka Amareno Eurostyl Gdynia - proszę o opinie. (9) Co myślicie o Amareno w Gdyni na Witominie. Ewa PB Górski Osiedle Świrskiego (1) Witam, Czy może ktoś mieszka na tym osiedlu ? jakie macie odczucia do... Krystian Pytanie do mieszkańców os. Królewskiego (3) Pytanie do osób, które wprowadziły się i już mieszkają na Królewskim. Czy... Event Horizont Kaszubska 26 Wejherowo, deweloper Gwarant - proszę o opinie. (63) czy ktoś kupił już tam mieszkanie, kiedy będzie oddane do użytku, jaki jest... Ania Perła Kiejstuta (1) Czy ktoś może mi wytłumaczyć co jest nie tak z inwestycją "Perła Kiejstuta"... Bizancjum Mieszkanie nad (bramą) wjazdem do garażu podziemnego (5) Witam, analizuję właśnie minusy takiego mieszkania. Na początek podzielę... AdibA Opinia o mieszkaniach wybudowanych przez HOSSE (78) Czy ktoś z Was mieszka na osiedlach wybudowanych przez Hosse w Gdyni... Stanislaw Chmielna Park - co tak tanio? (1) http://www.inpro.com.pl/chmielna-park/karta/A.1.2.2/poziom2 centrum Gdańska... pytek mieszkanie Wasko Reda Kazimierska - proszę o opinie (6) Kochani czy ktos z Was mieszka juz na tym osiedlu lub wie cos na ten... monika Osiedle Bursztynowy zakątek - proszę o opinie. (2) Wpadła mi w oko własnie ta inwestycja. Bursztynowy Zakątek na Osowej... Grzegorz nnt.Trzy żagle, Jelitkowski Dwór inne nowe Zaspa-Przymorze - opinie (46) Rozglądam się za mieszkaniem w nowym budownictwie, czy sa tu jakieś forumki... Kasia31 Kupno mieszkania od dewelopera, zbieranie informacji ! POMOCY :) (1) Witam! Od jakiegos czasu poszukuje mieszkania, najlepiej 3 pokojowego.... janek