Banino Bilders Deweloper-opinie (5) Witajcie, Planuje zakup domu od dewelopera Bilders (Bajkowy Zakątek), czy... EvvvaM AQUASFERA REDA! (1191) czy ktos juz kupil mieszkanie w aquasferze! jakie tam sa ceny mieszkan! Nex Osiedle Modre w Straszynie (61) szukam opinii na temat tego osiedla i developera Komers Inwestment. Czy jest... Rybka16
Młoda Morena - proszę o opinie. (5) Co sądzicie o powstajacym nowym osiedlu Młoda Morena? ToMas Kartuska 26 Gdańsk - proszę o opinie (2) Witam Czy ktoś z forumowiczów kupił i ma przyjemność mieszkać na tym nowym... graun Imperial nieruchomosci - proszę o opinie (2) Czy ktos ich zna? kupiec Morenowe Wzgórze- moja opinia na temat osiedla (4) Na osiedlu "Morenowe Wzgórze" mieszkam już 3 lata. Na zamkniętym,... Zirytowana mieszkanka miały być trzy żagle a już są cztery..... (2) A deweloper pewnie postawi jeszcze jeden gdy sprzeda mieszkania w budynku nr... nero Osiedle familijne (27) Witam przyszłych sąsiadów, właśnie zakupiliśmy szereg na osiedlu familijnym i... user_137693797957 Osiedle Pomarańczowe srebrniki - jak się mieszka? (2) Z tego co wiem budynek C już zamieszkany. Czy móglby się tutaj ktoś z... Alka axxeco (35) Witam! Zastanawiam się nad zakupem mieszkania od dewelopera Axxeco... d. pb gorski (5) czy ktos kupil mieszkanie przy ulicy Cylkowskiego w Gdyni (pb górski)? jestem... Mary86 Osiedle Cytrusowe - jak się mieszka? (2) Szukam mieszkania dla rodziców i byc moze dla siebie. Co sadzicie o tym... doti Gdzie kupić mieszkanie - Gdynia (1) Witam! Wraz z mężem zamierzamy kupić swoje pierwsze, własne M3. Jakie... ania negocjacje z Hossą - opinie i oceny (4) Witam! Proszę o informację jaki rabat w przeliczeniu na metr kwadratowy... Masakra Komandorskie Wzgórze - proszę o opinie. (2) Drodzy Mieszkańcy, czy po kilku latach mieszkania na osiedlu gdybyście mieli... :~) Browar Gdański - proszę o opinie. (3) Szukam opini na temat inwestycji Browar,jak wybudowane osiedle? Aga Invest Komfort deweloper fuszerka... (1) http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,16410040,Wydal_918_tys__zl_na_... Adam Soltysik kartuska 26 (1) Witam, jak się mieszka przy Kartuskiej 26? magda Jak się mieszka w CityPark na Zaspie? (3) Witam, Zamierzamy kupić mieszkanie od Inpro w City Park na Zaspie. Czy ktoś... kkk