Mateusz - opinia (2) Współpracę z Panem Jakubem oceniam wzorowo. Świetny kontakt, doradztwo przy... Mateusz Wojciech - opinia (2) Przychodzilem do Pana Jakuba z malymi szansami kredytowymi. Profesjonalne... Wojciech Kama Polak - opinia (2) Pan Jakub Kucharek działa bardzo sprawnie, jest responsywny, cierpliwy i... Kama Polak
Alicja - opinia (2) Pan Jakub w zrozumiały sposób wyjasnił nam różnicę miedzy kredytami, co... Alicja Agnieszka - opinia (2) Serdecznie polecam wszystkim współpracę z Panem Jakubem. Pełen... Agnieszka Romek - opinia (2) Gorąco polecam współpracę z panem Jakubem Kucharkiem. Jest osobą o ogromnej... Romek Katowice - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Mogę polecić z czystym sumieniem. Katowice Jakub - opinia (2) Pan Jakub doskonale zna się na swojej pracy, wszystkim zajął się od A do Z.... Jakub Franek - opinia (2) Kontakt do Pana Jakuba otrzymałem z polecenia i muszę przyznać lepiej trafić... Franek Szymon - opinia (2) Dzięki Panu jakubowi uzyskałem kredyt bez problemu bardzo dobre doradztwo i... Szymon Dawid - opinia (2) Z czystym sumieniem mogę polecić. Współpraca na wysokim poziomie z... Dawid Maciej Bąk - opinia (2) Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta. Z czystym sumieniem mogę polecić... Maciej Bąk Piotr D. - opinia (2) Pan Jakub jest bardzo zorganizowany, skrupulatny, punktualny. Zawsze trzyma... Piotr D. Sylwia - opinia (2) Nie przypuszczałam, że uzyskanie kredytu hipotecznego może być tak mało... Sylwia Paulina - opinia (2) Serdecznie polecam Pana Jakuba. Profesjonalny i odpowiedzialny a przede... Paulina Paulina - opinia (2) Niespotykany profesjonalizm. Załatwienie kredytu od a--z. Pan caly czas się... Paulina Magda - opinia (2) Pan Jakun to mlasa sama w sobie,drugi raz pomógł mi w uzyskaniu kredytu.... Magda M.M. - opinia (2) Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Życzliwość i profesjonalizm.... M.M. Bartosz Kęprowski - opinia (2) Chciałbym serdecznie podziękować panu Jakubowi za profesjonalną pomoc przy... Bartosz Kęprowski Elvis - opinia (2) Jestem mega zadowolony z współpracy z tym Panem zdecydowanie polecam pełen... Elvis