Iwona - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa, Pan Jakub doradził, pomógł uzyskać kredyt na... Iwona Marcin Ż. - opinia (2) Pan Jakub bardzo fachowo, ale przystępnym językiem, wyjaśnia wszystkie... Marcin Ż. Agata - opinia (2) Pan Jakub jest osobą kompetentną, zaangażowaną. Dzięki pomocy Pana Jakuba... Agata
Rafał W - opinia (2) Profesjonalna pomoc w wyborze najlepszego kredytu. Polecam! Rafał W K.G. - opinia (2) Współpraca jak najbardziej na plus. Pierwsze spotkanie ws. kredytu... K.G. LK - opinia (2) Pełen profesjonalizm. To już 2 kredyt, który realizujemy wraz z panem Jakubem... LK Izabela - opinia (2) Gorąco polecam Pana Jakuba. Pełen profesjonalizm jeśli chodzi o... Izabela Radosław Świelikowski - opinia (2) Profesjonalnie,kompleksowo i szybko z dbałością o wspólny interes. Radosław Świelikowski Przmek - opinia (2) Z pomocy w uzyskaniu kredytu hipotecznego korzystałem z żoną rok temu. Czas... Przmek BS - opinia (2) Pan Jakub pomógł mi już przy kilku kredytach - w tym hipotecznym, jak również... BS Karolina - opinia (2) Pan Jakub pomógł nam w uzyskaniu kredytu hipotecznego zw ciężkim covidowym... Karolina Michał - opinia (2) Profesjonalna i rzeczowa pomoc. Wsparcie na każdym etapie drogi do uzyskania... Michał Marek - opinia (2) Pan Jakub to profesjonalista. Pomaga od etapu badania zdolności aż po moment... Marek Natalia - opinia (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Natalia Dominika - opinia (2) Trafiłam z mężem do p. Jakuba z polecenia, koleżanka określiła go mianem... Dominika Bartek - opinia (2) Pomoc Pana Jakuba była niezrównana podczas procedur kredytowych. Gorąco polecam Bartek Paweł - opinia (2) Błyskawicznie uzyskane kredyt. Polecam bardzo Pana Jakuba! Paweł Katarzyna - opinia (2) Za pośrednictwem Pana Jakuba organizowałam już kilka kredytów hipotecznych.... Katarzyna