HG - opinia (2) Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Szczerze polecam!!!! HG Mateusz - opinia (2) Pan Jakub ma bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zajmuje się... Mateusz Marek - opinia (2) Współpracę z Panem Jakubem mogę polecić każdemu! W mojej skomplikowanej... Marek
Justyna - opinia (2) Goraco polecam doradztwo Pana Jakuba Kucharka. Juz dwukrotnie przeprowadzał... Justyna Krzysztof - opinia (2) Pan Jakub to profesjonalista, na każdym etapie współpracy bardzo pomocny i... Krzysztof Zadowolony klient - opinia (2) Na każdym etapie współpracy z Panem Jakubem czuliśmy się doskonale... Zadowolony klient Piotr T - opinia (2) Najlepszy doradca kredytowy na świecie! Kompetentny, kontaktowy sprawny i... Piotr T Sebastian - opinia (2) Wzorowa współpraca, uzyskałem pomoc od Pana Jakuba w temacie kredytu na zakup... Sebastian TW - opinia (2) Profesjonalne podejście do klienta. Szeroka wiedza merytoryczna, która... TW Hrygorii Durava - opinia (2) Jest profesjonalistą w swojej dziedzinie . Jesten zadowolony z jego pracy .... Hrygorii Durava Jan - opinia (2) Nie znam się na finansach, nie ogarniam procedur związanych z kredytem.... Jan Patrycja - opinia (2) Bardzo polecamy Pana Kubę, dzięki niemu udało nam się dostać kredyt i kupić... Patrycja Wioletta - opinia (2) Bardzo sprawna i przyjemna współpraca. Wszystko wyjaśnione w bardzo... Wioletta Katarzyna G. - opinia (2) Bardzo długo męczyliśmy Pana Jakuba w uzyskaniu kredytu. Całość trwała około... Katarzyna G. JB - opinia (2) Profesjonalnie, bardzo sprawnie, bez problemowo i bezstresowo. JB Dominika - opinia (2) Rewelacja !!! Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. W 100% polecam Pana... Dominika Agnieszka & Arkadiusz Sz. - opinia (2) Do Pana Jakuba trafiliśmy z polecenia i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Agnieszka & Arkadiusz Sz. Bartosz - opinia (2) Profesjonalne podejście, a przede wszystkim chęć do pracy. Polecam Bartosz Kasia - opinia (2) Pan Jakub to profesjonalista przez duże P. Pomógł mi w zdobyciu kredytu... Kasia Marek - opinia (2) Pan Jakub bardzo rzeczowo i profesjonalnie przeprowadził mnie przez proces... Marek