Natalia - ocena (1) Absolutnie nie polecam współpracy. Nawijanie makaronu na uszy to specjalność... Natalia joko - ocena (1) Posiadam bardzo dobre doświadczenie przez cały okres starania się o kredyt.... joko Sylwia i Tomasz - opinia (1) Serdecznie polecamy Pana Jakuba. Pełen profesjonalizm i kompleksowa obsługa.... Sylwia i Tomasz
Przemek Fal - opinia (1) Bardzo szybko zalatwiony kredyt, obsługa perfekcyjna, dwie wizyty u Pana... Przemek Fal Mariusz - opinia (1) Szybko i profesjonalnie, a nade wszystko merytorycznie. Pełna informacja i... Mariusz Karolina - opinia (1) Szybka i profesjonalna pomoc w uzyskaniu kredytu na zakup mieszkania. Bardzo... Karolina Agata - opinia (1) Pan Jakub jest świetnym doradcą. Polecam każdemu :) Przeprowadził mnie przez... Agata Gosia - opinia (1) Polecam serdecznie! Bardzo profesjonalna obsługa, rzetelne podejście do... Gosia Martyna - opinia (1) Bardzo dobra współpraca. Profesjonalne podejście do klienta oraz szybki... Martyna Karolina i Adam - opinia (1) Pan Jakub bardzo pomocny i dobry w tym co robi. Wszystko bardzo dobrze i... Karolina i Adam Marta i Kacper - opinia (1) Gorąco polecamy, profesonalne podejście i szczególna dbałośc o klienta. Dla... Marta i Kacper Hubert - opinia (1) Polecam, profesjonalne podejście. Szybka finalizacja sprawy pomimo... Hubert Paweł G - opinia (1) Dzięki współpracy z Panem Jakubem otrzymałem kredyt w krótkim czasie. Cieszę... Paweł G Patryk Chróściński - opinia (2) Pan Jakub w pełni zaangażowany w swoją prace, bardzo szybko i sprawnie... Patryk Chróściński Sebastian - opinia (2) Rzetelna pomoc na każdym etapie zawierania kredytu. Śmiało mogę polecić Pana... Sebastian Radek - opinia (2) Profesjonalna pomoc dla każdego laika. Serdecznie polecam. Radek Joanna - opinia (2) Jeśli ktoś planuje wziąć kredyt hipoteczny to nie ma lepszej osoby, która... Joanna Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam usługi Pana Jakuba wszystkim, którzy obawiają się sami... Agnieszka Valera - opinia (2) Jestem cudzoziemcem, przez co załatwianie hipoteki było nieco bardziej... Valera Darek - opinia (2) Z Panem Jakubem współpracuje od wielu lat. Ze wszystkimi sprawami finansowymi... Darek