Urodziny (2) Miejsce wydaje się być dość fajne, szczególnie dla dzieci. Jednakże obsługa... Piotr Jumpcity Gdynia z-ca menagera (2) Chciałabym zwrócić uwagę kierownika tego obiektu na osoby, które są tam... Gosc JumpCity - to porażka (2) "Proszę przyjść za pół godziny oraz rejestracja jest obowiązkowa" taką... Ziggy
Arogancka obsługa (2) Po zakończeniu zabawy na trampolinach o 21.00 (17.08.2017) poprosiłem o sok... AB Yumpcity Gdynia (2) Przereklamowana atrakcja. Ponad 30 zł za godzinę zabawy, bez biletów... Marcin Jump City Gdańsk - porażka- niepolecam. (1) Moja wizyta w Jumpcity okazała się bardzo nieudana. Przyjechaliśmy specjalne... Niezadowolony jumpcity gdańsk rozczarowanie (1) byliśmy z rodziną w JumpCity Gdańsk. Brak skarpetek jak informowano... lacrimo prawie ok (1) Byłem z rodziną. Fajnie ze rodzic z malym dzieckiem wchodzi gratis. Szkoda... Bartek i Kasia Świetna zabawa, słaba organizacja (2) Uwielbiam przyjeżdżać ze znajomymi w to miejsce i zawsze wszystko było okej... Aleksandra Genialne miejsce :)) (1) Szukałam z koleżanką aktywnych atrakcji na weekend no i znalazłam! Park jest... huragan niebezpiecznie!!! (2) Nasza kolejna wizyta skończyła się kontuzją stopy! Każdy tutaj robi co chce,... Aga Fajnie, że jest takie miejsce (2) Korzystaliśmy z chłopakiem kilkukrotnie. Słyszelismy opinie o nadmiarze osób... MagdaS OK ale... (1) Ostatnio po raz pierwszy odwiedziłam Jump City z okazji zorganizowanych tam... Kasia Pełna zajawka! (1) Byłem tam kilka razy i za każdym razem nie dość, że obsłużono mnie... Wiktoriusz Szymon M. - opinia (1) Było bardzo sympatycznie, syna bardzo zadowolony. Myślę, że jeszcze tam... Szymon M. Ludzie wbijajcie! (1) Jak najbardziej polecam wszystkim lubiącym aktywnie spędzać czas. Mnóstwo... Anka Rewelacja! (1) Super miejsce ! pozytywna obsługa i wspaniala zabawa! Można spalić milion... wiolka Workout, fitness, akrobatyka (1) Miałem okazję spróbować każdych z zajęć w jumpcity, wszystkie były na... Paweł polecam wszystkim! (1) Jumpcity to jest naprawde swietna sprawa! Mozna sie zmeczyc, i to solidnie, a... Maga Trening i zabawa w jednym! (1) Niesamowity sposób na spędzenie wolnego czasu. Wczeniej tylko do zabawy,... Myrek