Może i fajna zabawa ale... (4) Nie po to istnieje opcja rezerwacji wejścia, żeby na miejscu dowiedzieć się... Natalia Trójmiejski raj (1) Obiekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania! Chyba najbardziej zadziwia... Łuki Polecam (1) Jumpcity jest świetnym miejscem dla wszystkich. Zajęcia fitness i workout -... użytkownik
Z czystym sumieniem mogę polecić. (1) Byłem dość sceptycznie nastawiony do takiego typu rozrywki, ale w końcu... koxowned Zabawa na 6 z plusem! (1) Gorąco polecam Jumpcity nie tylko osobom, które są typowymi "maniakami"... K. Cudowne miejsce! (1) Słyszałam o Jumpcity dużo wcześniej, ale nigdy jakoś nie miałam okazji sie... Aniela najlepsze miejsce na swiecie (1) Wakacje spedzalam w Gdyni i gdyby nie JUMPCITY pewno umarlabym z nudów na... ola Polecam trening na Trampolinach! (1) Byłem ostatnio na zajęciach workout na trampolinach i jest to super... FitFit Recepcja- więcej uśmiechu! :) (1) Świetne miejsce! Mnóstwo atrakcji. Jak chcecie spalić kalorie, dobrze się... Michał Sz. Fajna zabawa tylko trzeba uważać. (1) Byłam pierwszy raz. Wybiłam się niefortunnie i zwichnęłam sobie kolano... Alex Piąte urodziny na 5! (1) Zorganizowałem u nich 5 urodziny mojego synka. Impreza przeprowadzona od... Artur Ciekawe miejsce (1) Bardzo polecam Jumpcity zarówno dla dzieci jak i starszych. Sama mam 27 lat... KT Zabawa pierwsza klasa (1) Bawiliśmy się świetnie, miła instruktorka przeprowadziła nam rozgrzewkę i... klient Naprawdę bardzo Fajne miejsce! (1) Zdziwiło nas jak fajną rozrywką jest skakanie na trampolinach, również dla... Maria