Re: Jaki macie peirscionek, z czym i z czego??
Bezwzgledna_modliszka
(16 lat temu)
No juz wrocilam z lunchu i nie jestem sprzataczka, jak tu ktos zlosliwie napisal i nie mam 17 lat.
A tak na marginesie po co obrazac sprzataczki, tylko swiadczy to o kulturze tej osoby, ktora obraza.
Mozna sie burzyc lub nie,ale jak tu kilka dziewczyn slusznie zauwazylo to my, kobiety patrzymy, oceniamy, porownujemy.
Niech mi ktoras z was powie, ze nigdy nie oceniala sama w duchu pierscionka kolezanki, albo ze sie was nie pytaja, czy z brylantem, czy z czyms innym, i nie powiecie mi moze ze jest wam srednio jak mowicie ze z cyrkonia albo krysztalem gorskim-przez co nie chce powiedziec ze te kamienie sa badziewiaste czy cos.Po prostu nie na zareczyny.I nie patrze na pieniadze,ale w ten jeden raz w zyciu, kiedy czlowiek sie zarecza mezczyzna powinien dac nam odczuc, ze nam ufa i kocha( bo przeciez zareczyny mozna zerwac, co sie ludziom zdarza i potem taka ex narzeczona odchodzi z pierscionkiem za 10 000 pln!?) a jak odejdzie z pierscieniem za 350 pln to malo ryzykuje gosciu.Jesli facet kupuje cos taniego pytanie jest dlaczego? Ok srednio mlodzi mezczyzni zarabiaja powiedzmy 2800 pln netto.Jakby wzial maly kredyt, taki po 200 pln miesiecznie co sie stanie?Nic.Ale moze dla niego gra jest nie warta swieczki....??
0
0