JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Polecam gorąco !! (1) szkoliłem sie w rondo w Redzie i nie nauczyli mnie tam jezdzić po 30... Alan Jak najbardziej pozytyw! (1) Świetna obsługa, miła atmosfera, elastyczne godziny jazd, jak i bardzo duża... Kewin Wit Ania - opinia (1) Gorąco polecam!! W szczególności mojego instruktra Henia jak i właściciela... Ania
Polecam szkółkę jankar (1) Polecam wszystkim którzy pragną sie nauczyć jeździć szkole JANKAR. Bardzo... Rafał Moja opinia (1) Szczerze polecam Jankar tym wszystkim, którzy nie tylko chcą zdać egzamin ale... Zuzanna Jankar (1) Witam. Jest to świetna szkoła jazdy, świetni instruktorzy. Bardzo przyjemna... Szymon Gruba Za pierwszym podejściem (1) Krótko , zwięźle i na temat. Zdałem za pierwszym razem - a biorąc pod uwagę... Błażej Jankar (1) Bardzo szybki proces teorii oraz praktyki. Na egzamin po praktyce prowadzonej... Piotr Prawo jazdy zdane za pierwszym razem! (1) Dosyć długo zwlekałem z wyrobieniem sobie prawa jazdy. Jednak kiedy już się... Adrian Opinia (1) Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowcow Jankar wszystkim, którzy mają zamiar ZDAĆ... Tomasz Pranga POLECAM (1) Bardzo Polecam OSK Jankar REDA! Wszystko szybko i sprawnie. Polecam... Żuchu Polecam !!! (1) Gorąco polecam OSK JANKAR w Redzie za miłą atmosfere, profesjonalne... Daniel POLECAM!!! (1) Gorąco polecam OSK JANKAR w Redzie za miłą atmosfere, profesjonalne... Daria Jazda z Panem Darkiem to czysta przyjemność :) (1) Szkoła godna polecenia :) Pan Dariusz jest bardzo miłym instruktorem (Nie... ta co wygląda jakby jej chomika Zdawalność za 1 razem! (1) Jestem niecałą godzinę po egzaminie. Ja wraz z bratem zdaliśmy egzaminy za... Robert Truszkowski Zdecydowanie polecam!!! (1) Jeśli szukasz dobrej szkoły nauki jazdy to zdecydowanie polecam OSK JANKAR w... Agnieszka Motor A (1) Zdecydowaliście się zdawać prawo jazdy na motor. Jednak nadal macie problem z... wesoły Jankar (1) Absolutnie najlepsza szkoła na Pomorzu! A Pan Henryk Świdkowski to prawdziwy... Aleksandra Polecam bardzo szkołę nauki jazdy. (1) Polecam bardzo tą szkółkę nauki jazdy. Świetnie przygotowują do egzaminu.... Rafał Michał - opinia (1) Jeśli jeszcze się wahasz, jaką szkołę wybrać, JANKAR jest doskonałym wyborem.... Michał