JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z OSK JANKAR! E-learning jest dobrym... klaudia BEZ DWÓCH ZDAŃ,POLECAM! (1) Jak najbardziej polecam szkołę jazdy Jankar :) Egzamin zdany bezbłędnie,... Krystian Pozytywnie (1) Super kurs, instruktorzy i wyniki. Zdałem dwie kategorie za pierwszym... Kuba Rosłonowski
DZIĘKUJĘ!!! (1) Wiele lat temu porzuciłam wszelką nadzieję, że kiedykolwiek będę kierowcą...... Izabela Sosnowska Mądrze i przyjemnie (1) Polecam z całego serca OSK Jankar w Redzie! Najlepsza szkółka, najlepsi... Michalina prawko (1) bardzo polecam OSK Jankar! zaczęłam kurs w połowie września,a skończyłam juz... Justyna Gorąco polecam! (2) Tak jak w tytule gorąco polecam JANKAR, szkołę tą wybrałem z poleceń i nie... Mateusz G. polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolona z mojego wyboru dlatego serdecznie polecam szkołę "... Natalia W Jankar najlepszy! (1) Slyszalem opowiesci znajomych o roznych instruktorach, czesto opowiadali po... Michał Szczerze polecam OSK Jankar (1) Witam! Jestem przykładem na to, że naprawdę każdy z was może zdać prawko.... Andrea Kawińska Polecam !!! (1) Zdecydowanie polecam OSK Jankar a zwłaszcza jazdy z Panem Heniem ! Dzięki... Karolina Porydzaj Szczerze polecam Pana Henryka Świdkowskiego (1) Szczerze polecam Pana Henryka Świdkowskiego jak zdecydujecie się robić prawo... Karol Góra Wielkie dzięki ! :) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić OSK Jankar w Redzie. Lepszego ośrodka chyba... Agnieszka Jazda = przyjemność? Kurs = JANKAR! (1) Niczym nie pomoże to ludziom szukającym dobrej szkoły jazdy jak powiem, że... Paulina Profesjonalnie i przyjemnie (1) Jankar nie nauczy was jak zdać egzamin na prawo jazdy. Nauczy was jak jeździć... scrooch ( J.D ) Polecam! (1) Polecam OSK "Jankar". Zapewniają e-lerning, który jest świetnym rozwiązaniem,... Alicja GORĄCO POLECAM (1) Jako że nasłuchałam się różnych opinii na temat ośrodków szkolenia kierowców... Agnieszka Polecam (1) Polecam OSK "JANKAR". Zapewniają możliwość elektronicznego uczestnictwa w... Rafał Gorąco polecam OSK "JANKAR" !!! (1) Polecam bardzo OSK JANKAR!!! Ośrodek profesjonalnie przygotowuje przyszłych... Michał Gutowski Polecam! (1) OSK Jankar to świetne miejsce, aby nauczyć się jeździć! W ośrodku zawsze... Przemek