JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Polecam gorącą! (1) Jak dla mnie najlepsza szkoła w trójmieście. Pan Darek, bardzo miły i... Daniel Super nauka jazdy! (1) Super atmosfera, wszystko profesjonalnie, fantastyczni instruktorzy. A Pan... Ania Bomba (1) Ekstra szkółka zdałem za pierwszym razem, polecam jazdy z Panem Heniem. ;) Kacper
najlepsza szkoła jazdy (1) Polecam OSK " Jankar" w szczególności p. Henryka Świdkowskiego, dzięki... Ola Najlepszy instruktor! (1) Serdecznie polecam OSK "Jankar" to dobra szkoła, której największym atutem są... Monika NAJLEPSZY INSTRUKTOR NA KATEGORIĘ A (1) Z prawem jazdy na motocykl męczyłam się już od roku, kolega polecił mi pójść... Marysia B Najlepsza szkoła (1) Polecam wszystkim tą szkołę i w szczególności naukę jazdy z p. Heniem :)... Joanna A. Anka - opinia (1) Polecam Jankar wygodny e- learning , bardzo mili instruktorzy szczególnie... Anka Polecam (1) Polecam cały kurs w Jankarze, a w szczególności naukę jazdy z Heniem... Mateusz Szkoła na 6+! (1) Polecam Jankar! Nauka jazdy z P.Heniem to była przyjemność, wygodny... Kasia B.K (1) Profesjonalizm pełną parą. Zajęcia z Panem Darkiem to czysta przyjemność,... B.K Serdecznie polecam :) (1) Polecam OSK Jankar, nauka jazdy to była przyjemność, wygodny e-learning i... Czarek Grabowski Serdecznie Polecam (1) Serdecznie Polecam Szkołę nauki jazdy JANKAR w Redzie. Jestem jej... Dariusz K. Polecam! (1) Bardzo dobra szkoła. Jako instruktora szczególnie polecam Pana Darka... Paulina Rewelacja (1) Miło i przyjemnie. Polecam wszystkim. Pełen profesjonalizm i mila atmosfera.... MattiWilla POLECAM!!! Najlepsza szkoła, najlepszy instruktor! (1) Polecam naukę w OSK JANKAR! Obsługa profesjonalna, miła. Szczególnie polecam... patkr POLECAM! (1) Z moją przygodą z prawkiem męczyłam się już od paru lat, po wykupywaniu jazd... Anya POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z OSK JANKAR!. Ośrodek profesjonalnie przygotowuje... Paulina Jankar - najlepszy wybór (1) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom OSK Jankar! Dzięki nauce teorii przez... Dominika Mikołaj - opinia (1) Hej ! Polecam Pana Darka Leszczyńskiego !!! Jest bardzo sympatyczną osobą ,... Mikołaj