JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Polecam serdecznie!!! (1) Z czystym sumieniem polecam Jankar. Ja miałam przyjemność jeździć z... Kasia (Małpka) profesjonaliści... (1) Chciałam serdeczne podziękować Panu Darkowi za czas poświęcony mojej... Natalia Szkoła idealna :) (1) Przystępna teoria w postaci e-lerningu którą robi się własnym tempem , miła I... Wojtek
Najlepszy instruktor - Henryk Świdkowski :)! (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy JANKAR, a w szczególności najlepszego... Katarzyna R JANKAR to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców na pomorzu :) (1) Polecam JANKARa, bo mają pasję, uwielbiają to, co robią i mają świetne... Viktoria Instruktor Henryk Świdkowski (1) Bardzo serdecznie polecam Instruktora Henryka Świdkowskiego i obiema rękoma... Kasia Świetny ośrodek szkolenia kierowców (1) OSK Jankar jest szkołą godną polecenia, bardzo dobre i wygodne przygotwanie... Kuba Polecam w 100%!!!!!!!!! (1) Polecam szkołę OSK JANKAR! Metoda przekazywania wiedzy teoretycznej w postaci... Michał Polecam w 100% (1) Swoją przygodę z prawem jazdy zaczęłam dwa lata temu w pewnym ośrodku... Weronika jestem na tak (1) Szczerze polecam JANKAR a w szczegolnosci instruktora pana Darka... Magda 14.09.2015 (1) Bardzo polecam OSK JANKAR ! Wszystko łatwo, sprawnie, szybko! :) Moim... Julita Ocena ! :) (1) Serdecznie polecam OSK Jankar. Naprawdę godna polecenia szkoła nauki jazdy.... Weronika M. Polecam! (1) Polecam szkole, instruktor P. Henryk lepiej trafic nie moglem, wytlumaczy,... Roli POLECAM W 1000% !!!!! Szybko , profesjonalnie, nic dodać nic ująć. (1) Polecam wszystkim JANKAR-a , a na instruktora Pana Darka. Wytlumaczy wszystko... Zachariasz Polecam OSK JANKAR Reda !! (1) Moim instruktorem był Pan Henryk Świdkowski,któremu bardzo dziękuję za całą... Magda M Najlepsza szkoła jazdy ! (1) Serdecznie polecam tą szkołę! Zdałam prawko za drugim razem, ale to tylko ze... Scarlett Najlepsza szkółka na pomorzu!!!!!!! (1) Polecam serdecznie OSK Jankar w szczególności pana Dariusza który jest... Ada Słów kilka... (instr. Henryk Świdkowski) (1) Bez wątpienia - komentarz ten - nie jest efektem bezgranicznej euforii.... Barbara Banaszkiewicz Polecam! (1) Polecam szkołę OSK JANKAR i Pana Dariusza Leszczyńskiego. Jazda upłynęła w... Jan R. Jankar - instruktor Henryk Świdkowski (1) Swoją naukę jazdy zaczynałam w innym ośrodku, gdzie po wyjeżdżeniu wielu... Martyna