JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Po prostu najlepiej! (1) Do Darka Leszczyńskiego trafiłam po odbyciu 30 godzin w innym ośrodku... Karolina Opinia (1) Polecam wszystkim p. Darka Leszczyńskiego. Trafiłam do niego po 5 letniej... Grażyna POLECAM Z CAŁEGO SERDUCHA! (1) Po kilku nieudanych egzaminach, zrobiłam sobie rok przerwy w jeżdzeniu, aż w... Roksana
Bardzo polecam (1) Bardzo serdecznie polecam szkołę jazdy JANKAR. Moim instruktorem był p.... Dawid Jankar (1) Szkole Jankar wybralam dzieki opiniom znajmych i nie moge tej decyzji... Agnieszka Polecam Jankar! (1) Nauka jazdy z OSK Jankar to gwarancja sukcesu na egzaminie państwowym i... Justyna Szkoła JANKAC (1) Polecam serdecznie szkołę nauki jazdy Jankar! Dzięki świetnym instruktorom ze... Jan JANKAR (1) Do Jankaru przeniosłam się z innej szkoły i nie żałuję. Egzaminy zdane za... Malwina Polecam gorąco wszystkim OSK Jankar:) (1) Polecam tą szkółkę z całego serca, jeśli ktoś chce zdać szybko i bez... Kamil Węska Polecam OSK Jankar i jazdy z p. instruktorem Henrykiem Świdkowskim :) (1) Zastanawiasz się czy wybrać OSK Jankar? Zastanawiasz się czy to właśnie im... Patrycja Maj Joanna G - opinia (1) Do Jankara zostalam skierowana z polecenia po wielu nieudanych próbach zdania... Joanna G Od ludzi dla ludzi (1) Polecam wszystkim ośrodek Jankar. Obsługa, instruktorzy, testy -> wszystko... Jarek P. Darek - Pełen profesjonalizm (1) Zacznę od tego, że moją przygodę z prawem jazdy postanowiłam odbyć w innym... Alicja kat.A (1) co tu dużo pisać , super zostałem przygotowany do egzaminu ,pozdrowionka dla... ECKI 6/6 (1) Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się odbyć kurs prawa jazdy właśnie... Natalia POLECAM KAŻDEMU (1) Polecam szkole Jankar w szczególności instruktora Darka, który w świetnej... Kamila Godne polecenia (1) Z przyjemnością pragnę wystawić bardzo wysoką ocenę OSK Jankar. W... Teresa M INSTRUKTOR (SZKOŁA) NA MEDAL !! (1) Po nauce w innej szkole i paru niezdanych egzaminach byłam przekonana że po... Marta Darek E. Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam Jankar. Ja miałam przyjemność jeździć z... Darek E. POLECAM (1) Serdecznie polecam OSK Jankar.Oby każdy trafił na takiego świetnego... Wiktoria