JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście! (1) "Jankar" to zdecydowanie najlepszy ośrodek, do którego mogłam trafić. W... Dominika Renusz POLECAM! (1) Bardzo serdecznie polecam ośrodek szkolenia kierowców JANKAR. Pracują tam... Karolina Serdecznie polecam REWELACYJNEGO INSTRUKTORA HENRYKA ŚWIDKOWSKIEGO! (1) Również dołączam swoją opinię, oczywiście bardzo pozytywną. Sadze, iż opinia... Barbara P.
Najlepszy Ośrodek Nauki Jazdy na Pomorzu! (1) Ocena 6.0 ponieważ nie mam żadnych zastrzeżeń. Świetny ośrodek, świetny... Szymon Stosik OSK JANKAR (1) Bardzo polecam OSK JANKAR ! i Pana Dariusza Leszczyńskiego !. Dzięki Panu... Adriana Opinia (1) Bardzo polecam ośrodek szkolenia kierowców JANKAR. Bardzo szybki czas trwania... Bartek Zdałam za pierwszym razem! (1) Jestem w 100 % zadowolona! Byłam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu, nic... Agnieszka K. Dziękuję z całego serca Panu Henrykowi (1) Dziękuję z całego serca Panu Henrykowi Do Jankaru przyszłam z innej szkoły.... IZABELA Jest pieknie :) (1) Polecam wszystkim pragnacym jezdzic pewnie i bez stresowych sytuacji. Pelen... Michal THE BEST OF THE BESTS (1) Dzisiaj mogę powiedzieć, że jestem kierowcą- potrafię jeździć, a przede... IZA Kamila - opinia (1) Dziękuję z całego serca Panu Henrykowi za przygotowanie do egzaminu... Kamila POLECAM!!!! (1) Serdecznie polecam OSK Jankar w Redzie. Dzięki e- learningowi mogłam uczyć... Klaudia Wszystko na 6 :) (1) Cały kurs przeprowadzony bez zarzutów a po jazdach z Panem Darkiem nie było... Kacper Anna - opinia (1) Gorąco polecam OSK Jankar w Redzie i wspaniałego instruktora Henia... Anna Jadzia Hewelt - opinia (1) Polecam wszystkim OSK Jankar.! ;) naprawdę. Nie znam lepszej szkoły. A w... Jadzia Hewelt Polecam!!! (1) Dokupiłam jazdy u instruktora Darka Leszczyńskiego (korzystając z dobrych... Adrianna Wszystko na szóstkę! Zarówno organizacja, nauczanie jak i atmosfera! (1) Dzięki Panu Darkowi egzamin stał się formalnoscia! Perfekcyjnie zostałem... Rafał bruzda Gorąco polecam, przyszłym kierowcom ! (1) Szkoła naprawdę na poziomie a co najważniejsze ceni sobie profesjonalizm.... Emilia Profesjonalnie i z pasją (1) Po 5 latach przerwy od ukończenia kursu wystarczyło 10h lekcji u Pana Henryka... Darek znałam !!!! (1) Do Jankaru przyszlam z innej szkoly bo niemoglam nawet wyjechac z... Emila