JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

POLECAM (1) Chciałam serdecznie polecić OSK Jankar. Personel profesjonalnie podchodził do... ola POLECAM! (1) Serdecznie polecam OSK Jankar! Bardzo porządne przygotowanie do egzaminu oraz... Basia Polecam ! (1) bardzo miła atmosfera, dogodne sprawy z płatnościami, dobrzy instruktorzy,... Kamila
Polecam! (1) Do Jankaru trafiłam po kursie w innym ośrodku. Zdecydowanie polecam! Jazdy... Daria Osrodek Szkolenia Kierowców "Jankar" - moja ocena (1) Z pewnością każdemu poleciłabym Ośrodek Szkolenia Kierowców "Jankar",... Beata Szyrowska Zdałem egzamin na pierwszym podejściem. (1) Zdałem egzamin na pierwszym podejściem. Co więcej, miałem świetnego... Bartosz Polecam. (1) Chciałam serdecznie polecić OSK Jankar. Personel profesjonalnie podchodził do... Paulina Polecam! (1) Z całego serca polecam OSK Jankar! Moim zdaniem dokonałam najlepszego wyboru... M.Świderska Opinia (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców! Wszystkim przyszłym kierowcom ,którzy... Zuna Jestem na TAK (1) Na szczególne uznanie zasługuje przede wszystkim cierpliwość instruktora,... Martyna Instruktor Dariusz (1) Witam. Z uśmiechem na twarzy dodaje pozytywna opinie dla OSK Jankar Reda. Jak... Lucyna Najlepsza szkoła w trójmieście! (1) Bardzo dziekuje Panu Darkowi, ktory nauczył mnie najważniejszego czyli... Patrycja Polecam (1) Wybrałem ten ośrodek ponieważ polecili mi go znajomi, każdy kto tutaj się... Aleksander OSK Jankar polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam OSK Jankar...Pracują tam ludzie, którym się chce uczyć.... Marzena Najlepsza szkoła nauki jazdy w Trojmiescie!! (1) Nie mam watpliwości, ze jest to zdecydowanie najlepsza szkółka w Trojmiescie,... Klaudia Gorąco Polecam OSK " Jankar " Najlepsza szkoła nauki jazdy . (1) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołe Jankar .W szczególności z całego... Alicja Polecam! (1) Szczerze polecam OSK JANKAR. Indywidualne i profesjonalne podejście nawet do... Agnieszka M. Polecam! (1) Polecam OSK "Jankar". Dzięki profesjonalności instruktorów można w... Ania Darek - najlepszy instruktor :) (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców! Nie bez powodu mają tak dużo... Klaudia K. Lepiej się nie da. (1) Ośrodek na bardzo wysokim poziomie zarówno pod względem nauczania jak i... Maciej