JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

jankar the best !! (1) Z czystym sumieniem polecam szkole jankar !!! Najlepsi instruktorzy przede... Dominika Najlepsza szkoła jazdy (1) Po ukończeniu kursu i zdaniu prawka za pierwszym razem mogę z czystym... Dawid Najlepsza szkółka (1) 6! Polecam ośrodek szkoleniowy Jankar, polecam instruktora Darka! Kurs... Michał
WHOW (1) Ogromna cierpliwość jaką wykazał się pan Darek jest godna podziwu. Jestem pod... Marcin K Opinia (1) Idealna szkoła! Polecam wszystkim, którzy chcą zostać dobrymi kierowcami!!!... Aga Mój instruktor P.Henryk (1) Moim instruktorem był Pan Henryk nie będę owijać w bawełnę to wymagający... Kinga Polecam (1) Polecam ośrodek Jankar a w szczególności instruktora P.Henryka! Cierpliwy... Kinga Najlepsza szkoła (1) Szczerze polecam ! Jestem zadowolona że wybrałam właśnie Jankar. Podjęcie... Anita idealnie (1) Polecam tą szkołę jazdy. Od początku szkolenia nie byłam pewna czy dam radę... paulina Z NIMI SIĘ NAUCZYSZ (1) Pełen profesjonalizm. Podejście do kursanta, zaangażowanie instruktorów i... anonim NAJLEPIEJ NA ŚWIECIE (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy z najlepszymi instruktorami :) Jazdy z Darkiem(... Marta Kat A (1) Instruktor jeździ motorem wiec wie czego uczy. Można się dogadać. Zdane za... Adam Dorota - opinia (1) Profesjonalizm i indywidualne podejście do ucznia sprawiają, że zajęcia... Dorota Godne polecam! (1) Elastyczne godziny kursu i przyjemna atmosfera podczas jazdy. Jasne i... Alan Najlepsza Szkoła! (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu, wszystko na najwyższym poziomie. Lekcje... Maciej Najlepszy ośrodek (1) Serdecznie polecam każdemu kurs prawa jazdy w Jankarze, a szczególnie pana... basia Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę Jankar. Najlepszy instruktor Pan Darek! Jest bardzo... Ania polecam !!! :) (1) Polecam osk Jankar! Szczegolnie p.Henryka , dzieki profesionalnemu i... Justyna Polecam wszystkim (1) Bardzo gorąco polecam JANKAR. Pierwotnie uczyłam się w gdzie indziej po nie... Ada Zdecydowanie polecam! (1) Jak najbardziej JANKAR Reda - Ośrodek Szkolenia Kierowców jest godny... Adrianna