JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Najlepsza szkoła! (1) Co tu dużo mówić. Po prostu najlepsza szkoła jazdy na świecie! Z ręką na... Weronika Opinia (1) Nie ma do czego się przyczepić, bardzo polecam Pana Darka i cały ośrodek... Kamil Magda - opinia (1) Szkoła jankar prowadzi profesjonalne przygotowanie do nauki jazdy w... Magda
Polecam JANKAR wszystkim którzy chcą nauczyć się dobrze jeździć! (1) Ze zrobieniem prawa jazdy zwlekałam dwa lata, bo bałam się jeździć autem i... Natalia Grabiec Polecam! (1) Z radością dzisiaj mogłam odebrać wynik pozytywny na egzaminie praktycznym... Ola Polecam !! (1) Wyśmienita szkoła, Profesjonalna i doskonale przygotowana do nauki jazdy. Po... Paweł Zabłocki Szkoła godna polecenia (1) Z przyjemnością wystawiam najwyższą możliwa ocenę gdyż cała ekipa OSK JANKAR... Robert Dziękuję za profesjonalne podejście do tematu jakim jest nauka jazdy (1) Wykupiłem 4/h jazdy ponieważ nie radziłem sobie po kursie w innej szkole... Wojtek ŚWIETNA SZKÓŁKA (1) Naprawdę polecam, panowie bardzo mili i doświadczeni. Profesjonalne... Ola POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Serdecznie polecam OSK JANKAR. Pracują tam naprawdę mili i profesjonalni... Damian Dałam radę :D (1) Początki ciężkie, ale udało się zdać za pierwszym razem (dzisiaj!) dzięki... Paulina Polecam!!! (1) Polecam wszystkim !!!! Zdałam egzamin za pierwszym razem z Panem Heniem... Ola Prawko (1) Dzieki za moie prawko.Swietni instruktozy,super szkolenie.z****isci... Zdzislaw Adam - opinia (1) Szkoła którą polecę każdemu który zamierza się do rozpoczęcia kursu nauki... Adam Polecam!! (1) Szczerze polecam ośrodek JANKAR! Mój instruktor świetnie przygotował mnie do... Weronika NAJLEPSZA SZKOŁA NA ŚWIECIE !!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole , nigdy nie pożałuję tej... Vanessa Najlepsza szkoła nauki jazdy (1) Serdecznie polecam naukę w ośrodku Jankar znajdującym się w redzie. Nie ma... Agata Szkoła ludzi z pasją (1) Serdecznie polecam OSK Jankar.Cieszę się, że trafiłem właśnie do tej szkoły.... Szymon Szymański Efekty mówią same za siebie (1) Jankar uczciwie pracuje na pozycję lokalnego lidera wśród ośrodków szkolenia... Alan Najlepszy instruktor ! (1) Z czystym sumieniem moge polecic instruktora Henryka Świdkowskiego. Jest to... Dominika