JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Szczerze polecam :) (1) Jestem zadowolona z wyboru tego ośrodka. Szkolenie było profesjonalne, a... Klaudia Marysia - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła Jazdy!!! Marysia OPINIA (1) Serdecznie polecam OSK Jankar! Fajna,doswiadczona kadra. Instruktorzy z... Angelika
Gorąco polecam! (1) Szkoła jazdy naprawdę godna polecenia, najlepsi instruktorzy, pełni... Wera Z czystym sumieniem polecam OSK JANKAR (1) Jestem bardzo zadowolona,że trafiłam do tego ośrodka. Cieszę się bardzo... Daria Najlepszy OSK! (1) Z czystym sumieniem polecam Jankar. Zostałam przygotowana w 100%, widać, że... Kamila Najlepsza szkoła !! (1) Zdecydowanie polecam OSK Jankar!! Świetnie wykwalifikowana kadra... kamila Bardzo ważne,polecam się zapoznać z opinią (1) Jeśli szukasz dobrej szkoły, w której chcesz nauczyć się jeździć to dobrze... Konrad Magda - opinia (1) W 100% szkoła godna polecenia. Wykwalifikowana kadra instruktorska pełen... Magda Jeśli marzysz o zdobyciu prawa jazd, ta szkoła jest dla Ciebie. (1) Kiedy podjęłam decyzję o tym, że rozpocznę swój kurs - pozostał wybór szkoły.... Iza Sz. Tylko Jankar (1) Jestem absolwentem szkoły ,zdałem już egzamin praktyczny zostałem do niego... Bartek Najlepsza szkoła nauki jazdy polecam !!! (1) Świetna szkoła, znakomici instruktorzy. Instruktorzy wiedzą co robią i widać... Michał Tylko Jankar!!! (2) Szkołę Jankar wybrałam właśnie na podstawie wcześniejszych opinii. Teraz... Monika Pełen profesjonalizm (1) Kiedy zaczynałem moją naukę do prawa jazdy, byłem w tym kompletnie zielony.... Kacper Super!! (1) Naprawdę świetna szkoła, znakomici instruktorzy. Instruktorzy są naprawdę... Kebi Najlepsza szkółka JANKAR :) (1) Ośrodek posiada wspaniałych instruktorów, którzy mają super podejście do... Wiktoria Wybierz Jankar :-) (1) Zapisalam sie do OSK Jankar w maju , w czerwcu zdalam za pierwszyn podejsciem... Anita Tylko Jankar:) (1) Zapisując się na kurs nie brałam pod uwagę żadnej innej szkoły, ponieważ... Sikorka:) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców (1) Witam serdecznie.Pragnę uzasadnić moją ocene ośrodka Jankar z Redy.Wystawiłem... Bartosz Brzeski Anna - opinia (1) Szkoła godna polecenia! Cały kurs odbywał się płynnie dzięki pracownikom.... Anna