JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Zachwycony absolwent (1) Polecam szkółkę ze względu na profesjonalizm instruktorów (między innymi Pana... Rafał Zdane za pierwszym razem (1) Witam serdecznie. Po pewnych perypetiach z inną szkołą nauki jazdy... SEBASTIAN Paulina - opinia (1) Szkoła jest bardzo bardzo fajna jestem bardzo zadowolona, z nauczania.... Paulina
Serdecznie polecam! (1) OSK Jankar to najlepszy osk jaki można sobie wymarzyć! Poszedłem tam bo moi... Wiktor oceniam Jankar na ocenę 6, ponieważ bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu i jest to na prawdę bardzo dobry ośrodek jazdy. (1) Bardzo polecam Ośrodek Jankar, ponieważ nauczyłam się tam bardzo dobrze i... Cukiereczek :) Szczęśliwa absolwentka (1) Pomimo nie małego kryzysu pod koniec jazd, udało się. Zdałam prawo jazdy za... Natalia Najlepsza szkoła (1) Przygoda z prawem jazdy zakończona egzamin zdany za pierwszym podejsciem, a... Szczesliwa kursantka Ola - opinia (1) No to zacznę od tego, że spokojnie zdałam za pierwszym podejściem i naprawdę... Ola Opinia (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem , na pewno przyczynił się do tego... Jarek Jestem na tak !!! (1) Tydzień temu pozytywnym wynikiem z egzaminu zakończyłam moją przygodę z... Julka Polecam Pana Henia! (1) Swietna szkola, naprawde, bardzo mila obsluga. Kurs ukonczylam przy pierwszym... Klaudia Stelmaszyk Kierowca kat.B - opinia (1) Bardzo serdecznie dziekuje calej ekipie OSK JANKAR a w szczegolnosci p.... Kierowca kat.B SERDECZNIE POLECAM! (1) Serdecznie polecam OKS ,,JANKAR" ! Super atmosfera, podejście indywidualne,... Maja instruktor (1) Polecam pana Dariusza, miałam duży problem ze zdaniem prawa jazdy i pan Darek... Agata Polecam! Kategoria A (1) Kapitalna sprawa. Zostałem dobrze przygotowany i egzamin na kat.A zdałem za... Bartek Zdecydowanie tak! (1) Do Pana Darka trafiłam z polecenia, po odbytym już kursie w innej szkole... Marta POLECAM !! :D (1) Bardzo serdecznie polecam OSK "Jankar" !! Na instruktora polecam p.Dariusza... Bociek Bardzo Polecam!!! (1) Rewelacyjny ośrodek szkolenia kierowców! Dziękuję szczególnie Heniowi, który... Natalia B. Jak szkółka to tylko Jankar! (1) Dla osób, które pragną zacząć naukę jazdy i stają przed pytaniem: jaka... Karolina Polecam (1) Najlepsza szkoła na Pomorzu Kamil