JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

POLECAM SERDECZNIE WSZYSTKIM (1) Polecam serdecznie OSK Jankar! :) W szczególności Pana Henryka Świdkowskiego,... Agnieszka Hebel Polecam! (1) Najlepszym dowodem, jaka to szkółka jest egzamin zdany za pierwszym... Zuzanna Kafka Polecam!!! (1) Świetna szkoła! Każdy miły i uśmiechnięty przyjmuje kursanta z otwartymi... Pat
:) (1) Gorąco polecam współpracę ze szkołą JANKAR, a przede wszystkim Pana Darka... Diana Darecka !!! (1) Powiem krótko, profesjonaliści. Kuźnia dobrych i bezpiecznie prowadzących... Mateusz JANKAR NAJLEPSZA SZKOŁA NA JAKĄ MOGŁAM TRAFIĆ ! (1) Na wstępie chciałabym podziękować Darkowi, który pomógł mi zdobyć sukces i... Kasia góralka :P Heniu - dziękuję! (1) Trzy lata po moich niepowodzeniach na egzaminie postanowiłam wziąć... Asiu Asiu ;-) Najlepszy OSK Jankar Reda (1) Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców, dziękuję instruktorowi Henrykowi za... Tomasz Trojanowski OSK Jankar i instruktor Dariusz Leszczyński (1) Bardzo polecam OSK Jankar i instruktora DARKA. Jest on najlepszy w tym co... Monika D GORĄCO POLECAM ! (1) Ośrodek Szkolenia Kierowców "JANKAR" w Redzie to NAJLEPSZA szkoła, do której... Monika B. Jankar (1) Bardzo serdecznie polecam OSK JANKAR. Moim instruktorem był p. Darek... Dawid Szymański POLECAM HENIA Z JANKARU!!!!! (1) Gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "Jankar" w Redzie, a w... Marzena Gorąco polecam OSK Jankar ! (1) Z wielką przyjemnością polecam OSK Jankar , a w szczególności Pana Darka... Weronika Gadecka SERDECZNIE POLECAM (1) Jestem już kierowcą, a do mojego sukcesu przyczynił się Pan Dariusz... Karolina SERDECZNIE POLECAM (1) Jestem już kierowcą, a do mojego sukcesu przyczynił się Pan Dariusz... Karolina Natalia F. - opinia (1) Po paru nieudanych egzaminach na prawo jazdy i w momencie kiedy prawie... Natalia F. OSK Jankar i super instruktor p. HENRYK (1) Bardzo polecam instruktora p. HENRYKA. Dzięki niemu stałem się MISTRZEM... Maciej D Polecam OSK Jankar - najlepsza szkola nauki jazdy (1) Goraco polecam wszystkim przyszlym kierowcom OSK Jankar. Wszystko szybko,... Aleksandra W Polecam serdecznie (1) Polecam Jankar oraz Pana Darka . :) instruktorzy podchodzą do kursanta bardzo... Bartek OSK Jankar i najlepszy instruktor p. Henryk Świdkowski (1) Z całego serca mogę polecić ośrodek szkolenia Jankar. Bardzo dobrze... Aneta Klein