JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Polecam ! (1) Jak najbardziej polecam! E-lerning umożliwił mi naukę w czasie, który mi... Natalia M. Serdecznie polecam :) (1) Z czystym sumieniem polecam OSK JANKAR w Redzie .Świetna obsługa oraz... Aleksandra Polecam (1) Ogromny plus za e-learning, który pozwolił mi dostosować tempo nauczania... Dominika
Polecam JANKAR Reda (1) Serdecznie polecam JANKAR ! Profesjonalne podejście do kursanta, nowoczesne i... FS Jankar-Instruktor Henryk Świdkowski (1) Szczerze polecam Jankara w którym tok nauczania związany z E-Lerningiem jest... Krzysiu POLECAM!!! :) :) (1) Z czystym sumieniem polecam OSK JANKAR!! :) Lekcji jazdy udzielał mi Pan... tynka POLECAM (1) Dzisiejszego dnia zdałam na kat. B i to za pierwszym podejściem. Teorii... Magda B. Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców (1) Bardzo polecam ! Fachowe szkolenie , super atmosfera i wspaniali instruktorzy... Mateusz dodatkowe godziny- polecam (1) Po 8 latach od posiadania prawa jazdy i nie jeżdżenia zdecydowałam, że czas... Gabi Ojciec i Syn ZA PIERWSZYM RAZEM ;-) (1) Kategoria A i B zdane za pierwszym razem.Syn na B a ja na A ,profesjonalizm i... Jarek POLECAM (1) Polecam Wszystkim młodym palącym sie do jazdy OSK"Jankar". Dzięki Panu... POLECAMBARDZO SERDECZNIE POLECAM TĄ SZKOŁĘ JAZDY ! (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Jankar w Redzie. Instruktor Henryk... Magda Jacak POLECAM (1) Zdanie za pierwszym razem jest możliwe! :D Jankar najlepszy! :D kierowca OSK Jankar Reda (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim OSK Jankar, idealne rozwiązanie dla... Sky ratunek na stres (1) Na moją historię zabraknie znaków, więc zmuszona jestem streścić,kurs... Klaudia OSK Jankar (1) Chciałabym bardzo polecić OSK Jankar, ponieważ moim zdaniem nie ma lepszego... Osk Jankar najlepszy ! Jankar reda (1) Z wielką przyjemnością chcialbym polecić ten ośrodek wszystkim ludziom... Rożek Osk Jankar najlepszy:-) (1) Polecam ośrodek Jankar. Gdy zaczynalam kurs wybralam pewien wejherowski... Alicja Profesjonaliści w każdym calu. (1) Polecam tą szkołę jazdy z czystym sumieniem. Dzięki Panu Heniowi egzamin... E.V Profesjonalne podejście (1) Bardzo polecam OSK "Jankar". Szczególnie jako instruktora polecam Pana Darka... Sandra