JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Gorąco polecam! (1) Tak jak w tytule gorąco polecam JANKAR, szkołę tą wybrałem z poleceń i nie... Mateusz G. Polecam!!! (1) Najlepszy ośrodek pod słońcem szybko....fachowo... mając 2 dzieci nie... Justyna Najlepsza szkółka (1) Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Jankar. Ludzie są... Karolina
Alicja Kitowska (1) Serdecznie polecam OSK JANKAR oraz instruktora Darka! cieszę się ze mam to... Alicja Kitowska Jak być doskonałym kierowcą..... (1) Polecam OSK JANKAR! W ośrodku spotkałam się z bardzo miłą obsługą. Dzięki... Kornelia Pan Henryk Świdkowski – instruktor z „górnej półki” (1) Ja zdałam!!! Swój sukces osiągnęłam dzięki temu, że dokonałam dobrego wyboru... Sylwia Krause Profesjonalny kurs - kategoria A (1) Egzamin na Kategorie A zdany za pierwszym razem. Bardzo profesjonalne... Lukasz najlepsza w trójmieście (1) Polecam bardzo gorąco osk Jankar!!! szkolenie bardzo profesjonalne, zdalem za... Sebastian Zdałem bez problemu! (1) Chciałbym serdecznie podziękować instruktorowi Henrykowi Świdkowskiemu za... Rafał Wojciech Kozłowski - opinia (1) Gorąco polecam OSK JANKAR! Bardzo miła atmosfera, profesjonalne nauczanie.... Wojciech Kozłowski ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) Przede wszystkim chciałem podziękować Panu Karolowi Kreft za profesjonalne i... Tomek Szczerze POLECAM! (1) Wybór ośrodka opierałem na opiniach moich znajomych. Padło na OSK Jankar w... Filip Pan Henryk Świdkowski!!! (1) Ogromnie polecam Pana Henryka i cały ośrodek Jankar! Profesjonalna i miła... Karolina UWAGA ! UWAGA ! Polecam JANKAR i HENIA !!!! (1) Z całą odpowiedzialnością polecam Jankar. Szybko, miło i tanio. Wydawało mi... Sylwia JANKAR (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu. Zaczynając od zera, po nie długim czasie... Krzysztof Mateusz - opinia (1) Do OSK Jankar trafiłem z polecenia i nie żałuje tej decyzji. Instruktor Pan... Mateusz Daria Bużan - opinia (1) Witam, chciałabym polecić Ośrodek Szkoleniowy Jankar, najlepsi nauczyciele... Daria Bużan Z JANKAR się uda! (1) Gorąco polecam! Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera i bardzo... Sebastian OSK JANKAR (1) Cóż mogę napisać, wszystko przebiega sprawnie, poziom nauczania ze względu na... Przemysław Kreft Najlepsza szkoła, godna polecenia! (1) Bez żadnego cienia wątpliwości wystawiam ocenę 6.0! Najlepsza szkoła na jaką... Marta Krzemińska