JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Polecam Jankar (1) W swojej historii miałem niestety do czynienia z więcej niż jedną szkołą... Jędrzej Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam OSK "Jankar" i jeśli zniechęcają cię wysokie ceny... Łukasz Danuta S. 50 + - opinia (1) Witam! Bardzo polecam szkołę jazdy "Jankar" do której trafiłam po... Danuta S. 50 +
Najlepsza szkoła jazdy ! (1) Jankar - nauka w tej szkole była dla mnie przyjemnością. Najlepszy instruktor... Dawid Ż. Dawid W - opinia (1) Polecam szkółkę Jankar Reda ! a w szczególności Panią Instruktorkę Sylwię... Dawid W OSK JANKAR REDA (1) Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców JANKAR w Redzie wszystkim, którzy pragną... Elżbieta Jankar Polecam (2) Co do szkoły nauki jazdy Jankar, może i płaci się więcej niż w innych... Sandra P. 100% zadowolenia:) (1) Bardzo polecam tę szkołę. jestem starą kursantką, która po paru latach... Angelika Najlepsza szkoła !!! (1) Jankar jest najlepszą szkołą jazdy , do której mogłem tylko trafić ! Poleciło... Damian H. Szkoła Jankar (1) Polecam tą szkołe, przygotowuje do egzaminu porządnie. Bardzo miła obsługa w... Pb Najlepszy instruktor ever! (1) Chcę podziękować instruktorowi p.Henrykowi Świdkowskiemu za zaangażowanie i... wzruszona pomarańcza Najlepszy instruktor jakiego znam Pan HENRYK ŚWIDKOWSKI (3) Moje doświadczenie ze zdawaniem na Prawo Jazdy jest bardzo bogate w porażki,... KAROLINA Polecam. Pełen serwis :) (1) 2 lata "bujałem się" po różnych ośrodkach i różnych instruktorach. Po drugim... Konrad Polecam !!! (1) Bardzo polecam ten ośrodek :), miła atmosfera na wykładach u Pana Karola.... Kate OSK JANKAR (1) Bardzo polecam OSK JANKAR ,świetna szkoła, miła atmosfera. Szybka i bardzo... Szymon Gęga Polecam Jankar Reda (1) Jeśli chcesz bez większego stresu zdać egzamin na prawo jazdy to tylko w... Marzena Gorąco polecam! (1) Szczerze polecam OSK Jankar. Możliwość nauki poprzez E-learning świetnie... Wioleta K Polecam..... profesjonal szkoła (1) Działają profesjonalnie pod każdym względem.P.Karol rzeczowy i elastyczny,... Zyglia Polecam OSK Jankar (1) Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "Jankar" warto dołożyć trochę... Paweł K. Profesjonalnie i skutecznie (1) Śmiało polecam szkołę. Skutecznie, bezstresowo i do celu. E-learning... Marcin