JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

nauka jazdy (1) Bardzo polecam OSK Jankar.Próbowałem swoich sił w różnych ośrodkach nauki... Piotr Natalia - opinia (1) Najlepsza instruktorka na swiecie!! Sylwia Pilipczyk!! Nie jest tylko... Natalia Szczerze polecam OSK Jankar (1) Szczególne podziękowania dla Dariusza Leszczyńskiego, który przygotował mnie... Kuba
Najlepsza szkoła i instruktorzy a szczególnie DAREK! :) (1) Po kursie w JANKARZE egzamin jest dziecinnie prosty! Nowe testy to banał... Opan prawojazdy kat B (1) prawojazdy kat B Piotr Alutka - opinia (1) Szczerze polecam OSK ''JANKAR'' w Redzie w szczególnośći Henia :-)... Alutka NAJLEPSZY INSTRUKTOR, CZYLI DAREK! (2) Pragnę z tego miejsca serdecznie wszystkich zachęcić, aby na swojego... Basia Polecam! (1) Ogromne podziękowania dla Pana Henryka Świdkowskiego , który potrafi... Patrycja polecam (1) osobiecie polecam osk jankar :) i polecam p.Henryka Swidkowskiego .... Mariolka Pan Henryk Świdkowski- niesamowita charyzma i dar pedagogiczny! (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam naukę jazdy u Pana Henryka. Jest... Ewa OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA CZYLI PANA HENIA!!!!! (1) Takich instruktorów powinno być jak najwięcej! Miły, sympatyczny z dużą... Emilia Andrzej - opinia (1) Dobra szkoła i świetni instruktorzy którzy przygotują Ciebie do jazdy polecam... Andrzej Polecam OSK Jankar! :) (1) Polecam wszystkim OSK JANKAR. Skorzystałam z nowej oferty, jaką jest... Michalina S. Dziękuję Panie Henio (1) Treść opinii: Dzięki Panie Henio Najlepszy instruktor pod słońcem to Pan... Bożena B Dorcia - opinia (1) Polecam Pana Darka, w życiu tak się nie uśmiałam jak z nim na jazdach. Taka... Dorcia Instruktor na medal!!!! (1) Ogromne podziękowania dla PANA HENRYKA ŚWIDKOWSKIEGO Panie Henryku jeszcze... Iwona polecam Sylwię!!!!!!!! (1) najlepszy instruktor na świecie, najsympatyczniejsza osoba na świecie,... bożena "JANKAR"-SUPER (1) POLECAM WSZYSTKIM SZKOŁĘ NAUKI JAZDY "JANKAR".INSTRUKTOR PAN DAREK... OLA W. Podzękowania dla Najlepszego Instruktora Dariusza !!!!! (1) Instruktor Darek najlepszy Gość jakiego poznałem. Wielkie dzięki Darku!!!!! Jaro Nie mogłam wybrać lepiej :) (1) Dokładnie jak w tytule, teoria prowadzona przez Karola zostaje w głowie, a... Pati