JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Alicja - opinia (1) Swoją przygodę rozpoczęłam w innym ośrodku, po trzech niezdanych egzaminach,... Alicja Podziękowania dla Pani Sylwii (1) Serdecznie dziękuje Pani Sylwii za profesjonalne przygotowanie do egzaminu.... Agnieszka R. Monika S. - opinia (1) Gorące podziękowania dla pani Sylwii oraz całego Jankara. Bardzo fajne a... Monika S.
JANKAR (1) Bardzo dziękuję Panu Dariuszowi Leszczyńskiemu za perfekcyjny kurs nauki... Martyna J. Rewelka (1) OSK "Jankar" jest naprawdę godny polecenia. Ciekawie prowadzona... Patryk N. OSK "JANKAR" w REDZIE (1) Serdecznie polecam OSK "JANKAR" w Redzie, a w szczególności instruktora Darka... Mariusz Polecam "Jankar" (1) Gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "JANKAR". Osoby które... krzysiek-reda PANI MONIKO JEST PANI NAJLEPSZA!!!!!!!!! (1) Chcę bardzo podziękować pani Monice za miłe, bezstresowe jazdy, po których... Konrad Egzamin zdany! polecam pana Henryka;) (1) Dziś zdałam egzamin! Jest to ogromna zasługa pana Henryka. Pragnę mu... Sandra JANKAR (1) Bardzo polecam ten osrodek :) mila atmosfera na wykladach u pana Karola.... Piotr_ Polecam Henryka (1) Pan Henryk Świdkowski znakomity instruktor. Bardzo spokojne podejście do... natalia jankar (1) Serdecznie polecam OSK Jankar Reda.Zajęcia teoretyczne prowadzone na luzie i... Artur Marlena - opinia (1) Pieniądze wydane w Jankarze wydają mi się pierwszymi dobrze wydanymi. Kurs... Marlena Dziekuje!!!! (1) Zdałam! Zdałam! Zdałam! Polecam gorąco OSK Jankar i jego kapitalnych... KASIA W. Polecam OSK JANKAR!!! (1) Zdała,.zdałam,zdałam!!! Polecam gorąco OSK Jankar i jego kapitalnych... kachna4253 POLECAAAM! (2) Pan Henryk Świdkowski znakomity instruktor. Bardzo spokojne podejście do... Natalia ;) Polecam instruktora Dariusza Leszczyńskigo (1) Dziękuję Darkowi Leszczyńskiemu za profesjonalne przygotowanie do wyruszenia... Magdalena Z. Gorąco polecam! (1) Ośrodek Szkolenia Kierowców ,,Jankar"a w szczególności Pana... Anna Polecam (1) Polecam i dziekuję za naukę jazdy w ośrodku Jankar! Szkoła ta bardzo dobrze... Miłosz martad - opinia (1) Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "Jankar". Każdy kto... martad