JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Podziękowania dla najleprzego instruktora Henryka Świdkowskiego! (1) Jola - bardzo trudny przypadek. Bardzo, bardzo dziękuję instruktorowi... Jola JANKAR Dziękiiiiiiiii :) (1) Najlepsza szkoła jazdy, miła obsługa najlepsi instruktorzy, przede wszystkim... Mariusz Polecam instruktora Darka Leszczyńskiego ;-) (1) W końcu na moim arkuszu pojawił się WYNIK POZYTYWNY :-D radość ogromna, którą... Żaneta
ZDAŁAM!!! (1) Za zdany egzamin chciałam bardzo podziękować najlepszemu instruktorowi... BRYGIDA Kategoria B (1) Polecam Ośrodek Jankar w Redzie!!! Profesjonalna kadra. Zajęcia teoretyczne... EmiliaS. Podziękowanie dla Instruktora Pana Henryka Świdkowskiego (1) Podziękowanie dla Instruktora Pana Henryka Świdkowskiego Bardzo serdecznie... Lena Kategoria B (1) Gorąco polecam OSK JANKAR.Bardzo dziękuję p.Beatce za włożony trud,cenne... Magda ZDAŁEM!!!! (1) Bardzo gorąco polecam JANKAR Ośrodek Szkolenia Kierowców, wielki plus... ARTUR Kategoria B (1) w stu procentach polecam szkołe JANKAR! Wszystko odbyło się szybko, sprawnie... PPP ZDALAM!!!! (1) 1.12.2012 Moja szesliwa data Zdalam Prawko.NIe ukrywam ze bylo mi ciezko zdac... monia arek - opinia (1) szczerze polecam ośrodek Jankar bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. A co... arek Kat. B (2) Zdecydowanie polecam ten ośrodek. Wszyscy bardzo mili, sympatyczni i chętni... Oskar T. Udało się!!! (1) Nie będę sie dużo rozpisywać-mój wynik egzaminu mówi sam za siebie! :)... ALICJA WIELKIE PODZIĘKOWANIA DARKOWI (1) Super gość, część praktyczna kursu odbywała się w super atmosferze jaką... Radek ZDANE (1) Na gorąco i z ostatniej chwili... Dziś zaliczony egzamin POZYTYWNIE. Jest... Sylwia Kategoria B (1) POLECAM Panią Sylwię w 100%!!!Dzięki niej zdałem prawko za pierwszym... TomekS Kat.A (1) Kategoria A, zdana za pierwszym podejściem! Nie było łatwo - ale dzięki radom... T-or Wynik - POZYTYWNY!!!! (: (1) Cóż,ciężko jest wyrazić w kilku słowach wdzięczność i radość ogromną po... Aśka Kat. A (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, świetne zostałem przygotowany. Nieocenione... Maciej Jankar - kat.B (1) Wynik w arkuszu egzaminacyjnym……. -pozytywny :):):).Przeogromnie... Magdalena R.