JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Moja opinia o instruktorze! (1) Z małym opóźnieniem, którego powodem była konieczność ochłonięcia... Magda ;) JANKAR (1) Polecam JANKAR ;) a z instruktorów Pana Henryka, bardzo dobry i sympatyczny... Michalina ZDAŁAM PRAWKO YEAH !!!!!!!!! (1) Zdałam Zdałam Zdałam !!!!!!!!!!!!! Szczęście mnie rozpiera . Dziękuję Pani... Karolina
Pani Sylwia jest najlepsza !!!! (1) Pani Sylwia to" MISTRZ" wsrod instruktorow dzieki niej zadalam za pierwszym... Wioleta Z Mam Prawo Jazdy !!!!! (1) Wszystko dobre co sie dobrze konczy .... Kurs prawa jazdy robiłem w... T.W. Kat B (1) Bardzo polecam szkołę JANKAR w Redzie. Fachowa obsługa i sympatyczna... Monika Kat B (1) Zdałem za 1 razem.Wielkie podziękowania dla instruktora pana Darka... Marek J. POLECAM !!! .ZDAŁAM !!!! :) (1) DZIĘKUJE PANI SYLWIO !!!! PODCHODZIŁAM DO EGZAMINÓW 5 RAZY I TRACIŁAM... KAMILA :) :) (1) Wszystkim przyszłym kierowcom, którzy wybrali JANKAR, szczerze i gorąco... Oliwia :-) (1) Właśnie dzisiaj rano zdałam Prawo Jazdy za pierwszym razem:-)...a jednak jest... Ania W. Kat. A+B ]:-> (1) Jeżeli zależy Ci by zrozumieć zasady ruchu drogowego, a potem sprawnie... Patryk K. Pani Sylwia Rządzi! (1) Polecam wszystkim Panią Sylwię, Jej zawdzięczam zdanie prawa jazdy. Zdałam za... Wiktoria Polecam instruktorke Beate! (3) Jeśli chcesz być dobrze przygotowany do egzaminu i przy tym nie stresować się... Marika Darek. (1) Polecam Instruktora Darka, Wczoraj miałem egzamin i za pierwszym podejściem... Paweł : S POLECAM (1) Jankar to naprawdę sympatyczni ludzie - i pani w biurze i pan Karol od teorii... Katarzyna POLECAM Kat. A (1) Gorąco polecam OSK Jankar. Nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z jazdą na... kerdmann Serdecznie polecam OSK JANKAR (1) Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców JANKAR. Dzięki tej szkole... Marta Derylak POLECAM!!! (1) Szczerze polecam OSK Jankar. Gwarantują profesjonalne przygotowanie do... Monika Polecam! (1) Wszystkim chetnym bardzo polecam! Teoria bardzo dobrze przygotowuje do... Pawel Czarnecko Polecam p.Darka Leszczyńskiego (1) Jestem bardzo zadowolona ze wybrałam szkołę "Jankar" Zajęcia teoretyczne... M.N.