JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Adrianna - opinia (1) Jak najbardziej Ośrodek Szkoleniowy Kierowców „ Jankar ” jest... Adrianna Dziękuję Panu Leszkowi za naukę jazdy! (1) Serdecznie polecam OSK Jankar, wykłady ciekawie prowadzone, jazda z... Marcin Jestem przeszcześliwa! (1) Zdałam za czwartym razem, ogromny wkład w mój sukces włożyła pani Sylwia,... Magdalena Goike
Wielkie Podziękowania dla Pani Sylwi (1) BARDZO chciałabym podziękować i zarazem polecić Panią Sylwię! Ma... Edyta B. NAJLEPSZY OŚRODEK W TRÓJMIEŚCIE!!! (1) Super szkoła!!!!Wszytko na najwyższym poziomie. Miła i profesjonalna obsługa... Ola Wielkie Dzięki (1) Prawo Jazdy zdałam 16.01.2013. Jupi!!!! Gorące podziękowania dla całej ekipy... Magda POLECAM PANA HENRYKA!!! (1) Sympatyczny, cierpliwy i naprawdę wspaniały instruktor! Przygarnął mnie z... Ania Czyk Polecam PANIĄ SYLWIĘ!!! (1) Dzięki przygotowaniu przez PANIĄ SYLWIĘ zdałam za pierwszym razem!!! Osoba w... Marlena Polecam Pana Henryka Świdkowskiego (1) Gorąco polecam! Pana Henryka ... jest konkretny, profesjonalny, rzetelny ,... Karolina Goliszewska Polecam!! (1) Jestem już po egzaminie i czekam na obiór wymarzonego prawka:) Za tak świetne... Sylwia Polecam Pana Henryka Świdkowskiego (1) w ciagu 5 godzin dodatku nauczyłem się w jankarze więcej niż przez 30 godzin... Mateusz Zdałem i polecam instruktorkę Monikę (2) Zdałem za pierwszym razem. Zawdzięczam to profesjonalnej instruktorce Monice,... Andrzej Polecam PANIĄ MONIKĘ (1) Długo zwlekalam zanim zdecydowałam się na kurs prawa jazdy. Z wyborem szkoły... świeży kierowca - kobieta Najlepszy instruktor p. Dariusz Leszczyński (1) Bardzo polecam szkołę Jankar a w szczególności p. Dariusza Leszczyńskiego... Agata Pozytywne podejście (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Darka :) dzięki któremu zdałem prawo jazdy... Marek M. Podziekowania !! (1) Bardzo wielkie podziekowania dla szkoly JANKAR !! Pelen profezjonalizm w... Robert mistrz Darek (1) Według mnie pan Darek zasługuje na podwyżkę panie Karolu! :) Idealne... Filip Egzamin zaliczony za pierwszym razem (1) Wystawiam ta opinie ponieważ chciałabym podziękować Jankarowi za... Ania Bezcenne szlify pani Sylwi Pilipczyk (1) profesjonalizm - 6 pozytywne nastawienie do kursantów - 6 poczucie humoru -... tomek najfajniejsze jazdy :) (1) Jeżdżę z panią Moniką i są to najfajniejsze zajęcia pod słońcem! Gdyby... Sandra