JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Podziękowania dla Sylwi (1) Polecam pania Sylwie jest cierpliwa z poczuciem humoru Bożena Podziekowania! (1) Jestem kolejna szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy! :) Za co serdecznie... Karola mija - opinia (1) Super instruktorzy,,,, mila atmosfera na wykladach,,, mija
Angela - opinia (1) Polecam wszystkim gorąco szkołę jazdy JANKAR. Po prostu rewelacja. Po 7... Angela :) (1) Hej ! Polecam Pana Henryka Świdkowskiego !!! Jest bardzo sympatyczną osobą ,... Daria Roman - opinia (1) Gorąco polecam szkołę jazdy JANKAR. Pan Karol to bardzo kompetentna osoba,... Roman POLECAM! :) (1) Serdecznie polecam OSK "Jankar" ! Wykłady są prowadzone z humorem,... Marta K Polecam (1) Bardzo polecam OSK "Jankar", gdyż genialnie naucza przyszłych... Krzysiek Polecam w 100 % (1) Serdecznie polecam OSK JANKAR oraz instruktora Darka! Jestem w totalnej... Mała Pan Darek najlepszy :) (1) Wszystkim,którzy zastanawiają sie gdzie iśc polecam szkołę Jankar w 100%... kursantka Podziękowania dla Darka (1) Dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy !!! Podziękowania dla Darka za cenne... Gosia Najlepszy instruktor, wspaniały człowiek- Henryk Świdkowski :-) (1) Jeżeli chcecie spędzić miłe chwile podczas nauki jazdy, bez stresu, krzyków i... Dagmara najlepszy instruktor na ziemi !!! (1) W 200% polecam instruktora Pana Darka,dzięki niemu zdałam prawo... kursantka :-) Najlepsza!!!!!! (1) Zdałam!!!!!!!!! :))) najszczersze podziękowania dla Pana Henryka za wielką... Sylwinka W podziękowaniu Darkowi Leszczyńskiemu (1) Prawdziwie szczere podziękowanie instruktorowi Darkowi. Cudowny instruktor -... Ada JANKAR REDA I P.HENRYK (2) Po przeczytaniu tych wszystkich pięknych słów o OSK Jankar z Redy i o... MarTur JANKAR=100% sukcesu!!! (1) Serdecznie polecam instruktora DARKA LESZCZYŃSKIEGO! To dzięki niemu zdałam... Gosia G Patryk Ś. - opinia (1) Szczerze polecam OSK Jankar. W krótkim czasie ukończyłem kurs i zdałem... Patryk Ś. Polecam! (1) Jeśli chcesz zdać za 1-wszym razem, polecam Jankar i instruktora pana Darka,... Maciej OSK JANKAR Reda (1) Serdecznie polecam jako instruktora Pana Dariusza Leszczyńskiego! Pełen... Krzysztof F.