JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Wielki uklon w stronę p.Sylwii (1) Za doskonałe sposoby nauczania, za cierpliwość, za nieprzeciętne poczucie... Fe Zdane za pierwszym razem, szkoła rewelka!!! (1) Witam, piszę świeżo po egzaminie więc emocje jeszcze nie opadły, udało się... Roland Kategoria B (1) Gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców JANKAR, a przede wszystkim Pana... Dumna właścicielka Prawka :p
POLECAM (1) Dzisiaj zdałam egzamin (pomimo zaschniętego gardła i spoconych dłoni) za... Agnieszka Schroder-Bruszewska Pani Beata!! :) (1) Bardzo dziękuję i wszystkim polecam Panią Beatę. Jest osobą pełną... Daria Dzisiaj zdane "A" kategoria (1) Polecam wszystkim. Elastyczne podejście jak i terminy zajęć Nauczają... Piotr Niecikowski Prawko Kat A (1) Serdecznie dziękuje i polecam kurs wszystkim innym przyszłym motocyklistom.... Arek Zadowolony kursant (1) Polecam Darka nowego instruktora,facet naprawdę ma anielską cierpliwość... Kamil Gorąco polecam Pana Darka Leszczyńskiego (1) Chciałam bardzo podziękować Darkowi za to że nauczył mnie jeździć. Bezcenne... Monika POLECAM PANIĄ BEATKĘ !!! (1) Polecam wszystkim ośrodek OSK JANKAR. Bardzo dziękuję pani Beatce za... Emilia Polecam jazdy z p. Moniką! (1) Jestem zachwycona szkołą Jankar. Ceny są dosyć wysokie, ale tak naprawdę... Agnieszka Polecam! (1) Witam! Polecam OSK Jankar. Wykłady prowadzone rzeczowo, z dużym naciskiem na... Ewa z Redy Polecam p.Monikę (1) Egzamin wreszcie zdany.Zanim tego dokonałam trochę trwał - za trzecim razem.A... Monika ... (1) A więc dziś zdałam egzamin i to wszystko dzięki Pani Beacie! Super kobieta!... Aga :) 100000 taaaak !!! (1) Ogromnie polecam tą szkołę, a najbardziej panią Beatkę. Jest najlepszym... Andrzej Dziękuję bardzo (1) Właśnie wczoraj zdałam egzamin i to dzięki Pani Monice i czasowi który mi... Dorota B. 100 razy TAAAAK!!! (1) Jankar nieźle się spisał. Całuję stópki p. Sylwii. :) Odwaliła kawał dobrej... Monika Polecam !! (1) Polecam ośrodek OSK Jankar. Wykłady powadzone przez p.Karola bardzo... Wiola S jak najbardziej tak! (1) wykłady prowadzone ciekawie, p.Karol naprawdę wie o czym mówi, więc nie jest... ewelina JANKAR - zdecydowane TAK !!! (3) W skali od 1-10 daję 11 ! :) Serdecznie dziękuje Pani Róży za uśmiech i miłe... B.K