JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Najlepsza szkoła! (1) Wykłady prowadzone w miłej i luźnej atmosferze. Instruktorzy wyluzowani,mili... Agnieszka Jeżeli jazdy to tylko u pani Moniki (1) Przerobilam wielu instruktorów byłam jedna z tych podobno trudnych... Teresa L. Dziękuję (1) Jest wielu instruktorów .. Kest wiele instruktorek . . . a ja należę do... Marzena P
Kamilaa - opinia (1) no więc doczekałam się dnia kiedy mogę zamieścić tutaj swój wpis bo mam już... Kamilaa :)) (1) Dziękuję bardzo Pani Sylwii :) wykupiłam u niej dodatkowe godziny :) nie... Agnieszka :))) Jestem na tak ! ;p (1) Ośrodek Szkolenia Kierowców Jankar w Redzie jest przede wszystkim szkołą... Ola talol890 - opinia (3) Wykłady prowadzone rewelacyjnie, obsługa również na wysokim poziomie.... talol890 magda - opinia (1) Polecam wszystkim OSK Jankar , najlepsza szkoła na świecie , najlepsi... magda POLECAM !! (1) Zdecydowanie polecam Jankara. Moim zdaniem jest to najlepiej prosperująca... Dorota Polecam !!! (1) Było bardzo sympatycznie, teoria nie była tak nudna jakby się wydawało że... Michał POLECAM JANKAR (1) Chcę polecić innym OSK Jankar. Wykłady prowadzone przez p. Karola i... Anna Polecam szkołe JANKAR i instruktora p. Leszka (1) Witam wszystkich, szkołę JANKAR wybrałem na początku głównie zważywszy na... Motyl GORĄCO POLECAM JANKAR !!! (1) CHCIAŁAM BARDZO PODZIĘKOWAĆ PANI BEATCE :) JEST ONA WIELKIM PRZYKŁADEM NA TO... WIOLETTA .S. Polecam!!:) (1) Super ośrodek;D Polecam Panią Beate!! Super instruktorka, miła, wyrozumiała i... Marta POLECAM SZKOŁĘ JANKAR!!! (1) Zdałem egzamin państwowy za pierwszym razem kat.B!!!Dziękuję p.Leszkowi,... Krystian Zadowolona Agnieszka;) (1) Hej...Wszytskim polecam ten OSK JANTAR . Brałam w nim lekcje dodtakowe i... Agnieszka POLECAM TE SZKOŁE! (2) Profesjonalne podejście do kursantów. Na wykładach wcale się nie nudziłam.... MONIKA POLECAM OSK JANKAR !!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo dziękuję Pani Sylwii,dzięki której tak szybko zdałam egzamin !!! Miała... SYLWIA W. Kamila - opinia (1) Pani Beatko jest Pani mistrzem! :D Polecam Panią Beatę, bo jest najlepszym... Kamila POLECAM SZKOŁĘ JANKAR ! (1) Jestem bardzo zadowolona, że z wielu szkół nauki jazdy wybrałam JANKAR. Pełen... Anna