JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Serdecznie Polecam-Pani Beata (1) Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia kierowców ;) Bardzo miła atmosfera... Kamil.K WSZYSTKO OK POLECAM!! (1) WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU, UCZYŁA MNIE SYLWIA, KTÓRA JEST NAPRAWDĘ... natalia Wynik pozytywny za pierwszym podejściem (1) Polecam. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. grucha
Polecam p. Sylwię!!! (1) Super!Super!Super! Rewelacyjnie przygotowuje do egzaminu!!! Spokój i... kasia j. Kat A1 (1) Egzamin oczywiście zdany : ) Z czystym sumieniem polecam. Przemek K. O.S.K. JANKAR - PEŁEN PROFESJONALIZM - 100% SATYSFAKCJI!! (1) Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy, a tym samym gorąco polecamy wszystkim... Kamila i Natalia Olszak Dziękuję Pani Beacie ! :) (1) Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem ! :) Moją instruktorką była P.... Ola Jankar (1) Serdecznie polecam ośrodek Jankar. Świetnie prowadzone wykłady przez Pana... Grzegorz Polecam (1) Szczerze mogę polecic istruktora Pana Leszka B jak i cały ośrodek. Wszystko... Michał ZDECYDOWANIE POLECAM ! (1) Pan Karol - wykłady ? świetnie, z żartem prowadzone ;)) .. po prostu lepiej... Karolina D. Serdecznie polecam :) (1) Można by tu wiele pisać, ale pewnie nikt by tego do końca nie przeczytał,... Szymon Matejewski polecam (1) Wszystkim, którzy jeszcze nie zdecydowali, gdzie uczyć się jeździć polecam... Agnieszka E. 3 razy tak ;-) (1) Dużo mówić nie trzeba, każdy kto uczęszczał do tej szkoły, dobrze wie, że... Agnieszka czerwona "L"-ka no i urocza pani Beatka ;D (1) Nie raz zdarzało sie ze jakies sprzeczki i niedopowiedzenia,ale musze... Darek ;) czerwona "L"-ka i Beatka :) POLECAM! (1) Niech Was nie zwiedzie rejestracja czerwonego L-ko wozu (GPU;)) oraz gabaryty... ata Świetna szkoła!! Polecam p. Beatę:) (1) Gorąco polecam JANKAR! wykłady na luzie, a Pani Beata jest super... Ania egzamin pozytywny (1) Kategoria A. Bez problemu zdałem za pierwszym razem.Szczerze polecam... patryk WYNIK POZYTYWNY :) (1) Serdecznie polecam OSK Jankar Reda.Zajęcia teoretyczne prowadzone na luzie i... MONIKA Fuck yeah! Powiedziało się B (za 1. razem) to się powie A (jeszcze zobaczymy) (1) Pan Karol prowadzący zajęcia teoretyczne stara się nauczyć zasad ruchu... Kuba Kurs KAT.A (1) Polecam wszystkim. Profesjonalna szkoła z super wykładowcami. Polecam p.... Dariusz SZ.