JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Komentarz Kierownika OSK Jankar do opinii negatywnej (2) Kolego "Semekowiec".Wydaje mi sie, ze jak juz kadzisz to nalezy podac... Karol Kreft Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo polecam p.Sylwie jest świetną instruktorką, przesympatyczną osobą,... ewelina r. polecam wszystkim (1) Jankara wybrałam sugerując się bardzo dobrymi opiniami tego portalu i... KaSia S.
Bajki o zdawaniu za pierwszym razem? (2) Z Panem Karolem na pewno nie, gdy się u Niego uczy, to zdaje się i już.... Dariusz Młynik Polecam instruktora Pana Mariusza i JANKAR (1) Wielkie dzięki za ogromną cierpliwość i poświęcenie .Pan Mariusz jest... Karolina K. Polecam!! (1) Do OSK JANKAR trafiłam po tym, jak w poprzedniej szkole - po wyjeżdżeniu... AK Jankar = świetny wybór (1) Na kurs w Jankarze namówiła mnie kuzynka. Sama uczęszczała do tego ośrodka z... Agnieszka Jankar = świetny wybór (1) Witam Jako, że miałam sceptyczne podejście do konieczności posiadania... Agnieszka Jankar na 100% !!! (1) Nie będę wypisywał pochwał i słodził jak inni. Chcecie zaliczyć egzamin... Adam JANKAR - NAPRAWDĘ WARTO (1) Zapisałam się na kurs bez przekonania…bardziej z konieczności niż z... Agnieszka Gorąco polecam!!! (1) Do OSK JANKAR trafiłam po tym, jak w poprzedniej szkole - po wyjeżdżeniu... AK JANKAR (1) Witam wszystkich. Egzamin zdałem niedawno. Kilka lat temu chodziłem do szkoły... Piotr A ja wam powiem dlaczego :) (1) Witam :) Hmm...widzę,że tu 99% wypowiedzi to same pozytywy. Ciekawe... Justyna Pani Sylwia (1) Pani Sylwia Dziękuje losowi,ze natrafiłam na p.Sylwie. Jest Ona naprawdę... Luiza D. Dlaczego JANKAR (1) Większość młodzieży przystępuje do nauki prawa jazdy uzyskując pełnoletność,... Beata Polecam tylko JANKAR !!!! (1) Poziom nauczania na zajęciach teoretycznych z p. Karolem jest bardzo duży,... Kamil TYLKO OSK JANKAR!!! (1) Cały kurs miałam w gdyńskiej szkole nauki jazdy. Ale czułam się niedouczonna... Asia W. SPRAWDŹ !!! (1) Niedawno zdałem egzamin i musze przyznać że gdyby nie to że pobierałem nauki... LABAR polecam tylko OSK jankar!!!!!! (1) jestem po egzaminie i zdalam i jestem szczesliwa:):) polecam tylko ten... marta J. Naprawdę polecam !!!!! (1) Jeżeli zależy Ci by zrozumieć zasady ruchu drogowego, a potem sprawnie... Małgorzata