JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Dodatkowe jazdy w Jankarze (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem i to dzięki Esterze! Kurs robiłam w innej... Dorota SOLIDNE PRZYGOTOWANIE W OSK JANKAR NA KAT.A (1) Duża wiedza i jak dla mnie bardzo dobre podejście instruktora, a mianowicie... Wenskowski Kornel Jankar jest OK (1) może niektórych zdziwić czas trwania mojego kursu, lecz to tylko moja wina,... Agata
POLECAM (1) Tak to była przygoda... Nauczyłem się jeździć na motorze od podstaw, które... Marcin Polecam OSK Jankar (1) Polecam wszystkim, którzy mają jeszcze problem z wyborem dobrej szkoły jazdy.... Anita Chcesz się nauczyć jeździć bezpiecznie na motorze i zdać egzamin państwowy? (1) Kto nie chce ... niech wybierze inny ośrodek szkolenia. Ja wybrałem Jankar i... Michał Kategoria A1 (1) Podejście do nauki teorii jest na najwyższym poziomie. Bez zaliczonego... Kasia POLECAM!!!!!!! (1) Właśnie zdałam egzamin:) Za pierwszym razem:) HURRA!!!! Szkołę nauki jazdy... Iza Wiola i Jasiu - opinia (1) Polecamy OSK Jankar. Jazda samochodem jest super a w szczególności jak uczy... Wiola i Jasiu ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Witam i bardzo polecam OSK JANKAR!Jestem bardzo zadowolona z usług ośrodka i... Marta Urszula Zakrzewska(Jóśk) - opinia (1) Egzamin zdany za drugim razem.Atmosfera bardzo nietypowa podczas zajęć... Urszula Zakrzewska(Jóśk) Tylko Jankar (1) No i można zdać....trzeba tylko chcieć no i wybrać koniecznie OSK Jankar. Co... Daria zdecydowanie polecam (1) Jestem właśnie po zdanym egzaminie, miałam 1,5 roczną przerwę i z polecenia... MM Tylko Jankar! (1) W OSK Jankar spotkałam się z rewelacyjnie prowadzonymi wykładami, niezwykle... Aga Komentarz Kierownika OSK Jankar (3) Bardzo dziękuje pani "lotos7" za tą opinię.Jest ona dla nas bardzo pozytywna,... Karol Kreft Basia - opinia (1) OSK Jankar 100% zadowolenia.Polecam wszystkim.Profesjonalne... Basia polecam (1) Chciałam polecić oczywiście Panią Sylwie:) swietnie uczy jazdy ... oczywiscie... sonia POLECEM 100% (1) Polecam wszystkim! Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła... Asia zdałam za pierwszym razem :) (1) Bardzo dobry, bezstresowy i szybki kurs z świetną instruktorką panią Sylwią... Ola zdałam za pierwszym razem :) (1) Bardzo dobry, bezstresowy i szybki kurs, z świetną instruktorką jazdy panią... sisi172