JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

naprawde polecam:D (1) wszystkim zainteresowany zrobieniem sobie prawka polecam ten osrodek.... Ela Komentarz kierownika OSK JANKAR do opinii negatywnych z 19.05 i 07.05 (1) Widzę, że konkurencja w tych trudnych, kryzysowych czasach stosuje chwyty... Karol Kreft ESTERKAA! ; )) (1) dziś zdałam prawkoo za 1 razem! ; )) wszystko dzięki Pani Esterze! ; )) jazdy... Ola F. ;)
Pełna profeska OSK JANKAR :] (2) Zdałem egzamin za 2 razem :D. Wykłady Pana Karola są bogate w wiedzę... Filip Polecam Karola! (1) Gorąco polecam Karola! Instruktor wymagajacy ale sa efekty. Karol jest... Kinga:) Prawdziwi fachowcy - polecam (1) Zdałem egzamin na pierwszym razem. Wyjątkowo ciekawe wykłady na których... Paweł P. Pani Sylwia jest the best (1) Przeszłam kurs w innym ośrodku w Gdyni i nic mnie nie nauczyli.Potem kolejne... Kasia Polecam Pana Sławka! i ośrodek Jankar! (2) Za co warto polecić? Przede wszystkim za cierpliwość (instruktor ciebie nie... Piotrek Polecam Sylwię !!! (1) Wczoraj zdałam egzamin, który spędzał mi sen z oczu! Dzięki Sylwii, która... karolina Polecam:) (1) Witam:) Bardzo polecam ten ośrodek.Wykłady są naprawdę rewelacyjne, z... Ilona Gorąco polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania. Wykłady prowadzone są w sposób... Jagoda jeśli szukacie osby która jest wymagająca i chcecie mieć prawko to tylko Sławek!!! (2) Jestem bardzo zadowolona z nauki u Sławka,wykupiłam dodatkowe godziny po... Kamila Estera na prezydenta ;p (1) Jazdy z Esterą Zawielak - czysta przyjemność. Świetny poziom nauczania,... Szymon POLECAM! :) (1) Witam :) gorąco polecam "Jankar" .Profesjonalne podejście do klienta. Pani... Gosia Z. Polecam (1) Bardzo polecam ten ośrodek.Wykłady prowadzone przez Pana Karola pozostają w... Ania R Dziękuję i gorąco polecam (1) Dołączam się do osób, które miały przyjemność i szczęście jeździć z Panią... Bartek JANKAR RZĄDZI !!! (1) Polecam w 100 %. P.Sylwia -znakomita instruktorka :) cierpliwa. P.Karol -... Patrycja JANKAR NAJLEPSZY :) ! (1) Nigdzie nie znajdziecie drugiego, tak wspaniałego ośrodka dla kierowców,... Ola Sylwia Mistrzynią Mistrzów !! Nikt inny tylko OSK JANKAR ! (1) Profesjonalistka...mało...mistrzyni, również za mało.Żeby móc określić jak... Omen90 Egzamin - 134zł, lekarz - 50zł, nauka z panią SYLWIĄ - BEZCENNA (1) Polecam kurs w Jankarze." Szybko i bezboleśnie". Zdałam za pierwszym razem.... pati :)