JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Polecam... (1) Mogę z czystym sumieniem polecić OSK Jankar jako dobrą szkołę jazdy. Wykłady... Agnieszka Pan Sławek - profesjonalista :) (1) Bardzo dziekuję i polecam naukę u Pana Sławka z OSK Jankar. Byłem zmuszony... Mateusz szczerze polecam (1) robilm kurs w innym osrodku. Jankar polecila mi znajoma po kilku nie udanych... krystyna
Sprostowanie co do poprzedniej mojej opinii:] (1) po pierwsze Zapomniałam dodać najważniejszej rzeczy że pan istr Sławek po... BAŚ JANKAR - Gorąco polecam (1) Polecam wszystkim naukę w Ośrodku JANKAR. Przemiła atmosfera, pełen... Piotr K. Komentarz kierownika OSK JANKAR do opinii negatywnej z dn.04.07 (1) Wydaje mi się pani "Baś", a tak naprawdę....,że osoba,która po 6 oblanych... Karol Kreft GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam wszystkim ludziom, którzy chcą nauczyć się jeździć, OSK... Justyna Drzymalska Jankar-najlepsza szkoła w trójmieście :):) (1) Ja polecam wszystkim:) wszystko było prowadzone tak jak byc powinno. Wykłady... :) Polecam (1) Z czystym sumieniem każdemu mogę polecić Ośrodek Szkolenia Kierowców... Piotr Polecam ośrodek JANTAR z REDY i p. Sylwię Instruktorkę!:D (1) Polecam ośrodek JANTAR z REDY i p. Sylwię Instruktorkę!:D Hej... Dzis mialem... Bartek "ja nie jadę już z Tobą bo to jest bezsensu" (1) nie polecam, brak cierpliwości u Sławka on najlepiej wie i nie możesz mieć... baś POLECAM!!! - Z CZYSTYM SUMIENIEM! (1) Nie jestem absolwentem kursu tego ośrodka, ale z czystym sumieniem polecam go... Alicja P. Mariusz instruktorem roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dzis zdałam egzamin z prawa jazdy. Jestem niezmiernie szczęsliwa. Byłam... Wercia Polecam ośrodek i p. Sylwię :) (1) Z czystym sumieniem polecam OSK Jankar. Co do wykładów, były prowadzone... Natalia S. ESTERA jest najlepsza!!! (1) Jeżeli chodzi o instruktora to wybierajcie Estere, uważam że jest świetna i... Magda Gorąco polecam wszystkim! (1) Jestem bardzo zadowolona z ośrodka Jankar,wykupiłam dodatkowe godziny po... Kamila POLECAM!!;)) Pani ESTERA na 1 miejscu!!;) (1) ...jak najbardziej polecam Ośrodek \"Jankar\"...jeśli chodzi o jazdy,jestem... Natalia Sikora Świetna Szkoła Jazdy!!! (1) Jankar jest najlepszą szkołą jazdy , do której mogłam tylko trafić ! Poleciło... Małgorzata Rutyna Gorąco polecam! (1) Uważam,że ośrodek "Jankar" świetnie przygotowuje nie tylko młodych ludzi to... Sandra :))) Sylwia - najlepsza instruktorka :D (1) Szkoła... hymm wad się nie doszukałem za to całe mnóstwo. Polecam ze czystym... Łukasz