JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

nie ośrodek prawa jazdy tylko OŚRODEK PSYCHICZNEGO PRZETRWANIA!!! (1) Zgadzam sie z tytułem tej wypowiedzi normalna tragedia ze strony Pana K. brak... Opinia NAJLEPSZY !!! (1) Tak jak spora część kursantów po zakończeniu szkolenia zdałem na "prawko" za... Grzegorz OSK"JANKAR"?NAPRAWDE JEST JEDYNYM TAKIM OSRODKIEM W SWOIM RODZAJU (1) Jesli Ktos zastanawia sie w jakim osrodku nauczyc sie dobrej bezpiecznej... MARIUSZ R
Instruktorka godna polecenia! (1) Nie moge ocenic osrodka (mialam tego pecha, bo kurs przetrwalam w innym), ale... Dorota Z. GORĄCO POLECAM (1) Wczoraj zdałam egzamin,zawdzięczam to mojej instruktorce Esterze,za drugim... szczęśliwa Asia zdałam! (1) Po 3 niezdanych egzaminach zmieniłam ośrodek na Jankar i wreszcie się udało!... oks POLECAM (1) Dzis zdalem prawo za pierwszym razem. Poziom nauczania i prowadzenia zajec... Tomek POLECAM (1) Szkoła godna polecenia, ciekawe wykłady, solidne przygotowanie do egzaminu.... Ola i Magda S. moja opinia (1) witam wszystkich, dzis zdalem egzamin na prawko za pierwszym podejsciem, ale... Porucznik ;) POLECAM (1) Dzisiaj zdałem egzamin na prawko na motocykl. Pierwsze podejście do... Michał SEBASTIAN - opinia (1) JANKAR SUPER OśRODEK UCZY SUPER ZDAłEM ZA PIERWSZYM RAZEM POZDRAWIAM CAłA FIRME SEBASTIAN POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam za drugim razem wielkie dzięki dla ESTERY jestem bardzo zadowolona z... GOSIA.B ...:)... (1) ...uważam , że poziom nauczania jest super,,,pozdrawiam mojego ulubionego... Basia S. Karol - dziekuje (1) Moja sytuacja wygladała cienko,3 proby egzaminu porazka,prawko zdawalem... Michał Różalski :) (1) no więc (wiem, wiem nie zaczyna sie zdania od no więc ;D) wszystkim którzy... Izka Polecam instruktorkę Esterę :-) (1) Już od ponad tygodnia polecam wszystkim zainteresowanym tematem moim znajomym... Aga nie w 100 % ale w 1000% polecam Esterę;) (1) Estera jesteś świetna!! Chcesz nauczyć się świetnie jeździć samochodem-to... Bryla Sylwia Estera jesteś świetna!! (1) Chcesz nauczyć się świetnie jeździć samochodem-to Tylko u wspaniałej... Sylwia Bryla SUPER!!!!!! Od A do Z albo i Ż (1) Polecam Jankara z czystym sumieniem.Uciekłam z innego ośrodka i mam skale... Kania POLECAM WSZYSKIM PRZYSZŁYM KIEROWCOM - OSK JANKAR :) (1) Jeżeli ktoś, już to czyta - to prawdopodobnie szuka ośrodka do nauki jazdy... Rafał Z.