JANKAR

Kursy prawa jazdy

Reda, Jana Brzechwy 1A

Mariusz - opinia (1) Ośrodek profesjonalny kadra instruktorów na wysokim poziomie i do wyboru.... Mariusz Estera jesteś super.dzięki (1) Polecam wszystkim którzy chcą nauczyc się jeżdzic i zdac egzamin za pierwszym... Kasia J. ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM ! (1) Świetny Ośrodek! Bardzo miła atmosfera wykładów. Świetni instruktorzy,a w... Daniel
9/10 (1) Kurs Prawo Jazdy ukończyłem w ośrodku X. Sugerowałem się niewielką ceną... B.Zalewski Polecam :) (1) Naprawdę polecam tę szkołę jazdy. Już sama teoria jest prowadzona bardzo... Dominika Dzięki Sławek:-) (1) Dięki Sławkowi zdałam prawko za 2 razem.Przeniosłam się od Karola do Sławka... Kamila z Redy Instruktor (1) Moim instruktorem był Sławek. Uważam, że bardzo dobrze przygotowuje do... damian ESTERA JEST NAJLEPSZĄ INSTRUKTORKĄ!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim osobom chcącym uzyskać wymarzone prawo jazdy... Ania R. pozdrowienia dla Estery:) (1) Jestem pod wielkim wrazeniem szkoly! Rewelacyjne przygotowanie teroretyczne... Monia POLECAM (1) Jestem zadowolona ze szkoły. Nauka jazdy nie jest taka łatwa jak się może... Jola jak najbardziej pooooooleeeeeeeeeeeeecam!!!!!!! (1) Uczyłam się jeżdzić z Jankarem co mogło się skończyć tylko jednym...... Jola genialnie...:) (1) Szkoła naprawdę spełnia wszystkie wymagania jakie powinna spełniać solidna... Adii Zdalem za pierwszym razem...:D:D:D (1) Polecam Ośrodek Kierowców '''''JANKAR"" wszystkim poczatkującym kierowcom.... Piotrek K. Jaaaaazda na kurs!! (1) nawet sie nie zastanawiaj tylko smigaj zapisac sie na kurs do Jankaru! zero... Łukasz G Zdałem za pierwszym razem... yeah... ;]] (1) Jestem bardzo zadowolony z Jankaru...!! Jest to bardzo dobry ośrodek...!!... Miodzio Śmiem twierdzić że jest to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w trójmieście. (1) Rewelacyjni ludzie,co zapewnia bardzo miłą współprace.Spokój wraz z... Dominik Stefański Komentarz OSK JANKAR do opinii negatywnej z 18 lipca (1) Widzę panie "MAX" ,że boli pana duża ilość pozytywnych ocen naszej pracy.Ten... Kierownik OSK JANKAR Karol Kreft Profesjonalnie i bezstresowo (1) Choć jazda samochodem to nie jest to, co robię w życiu najlepiej to dzięki... erna POLECAM!!!!!!! (1) Polecam Ośrodek Kierowców '''''JANKAR"" wszystkim poczatkującym kierowcom.... KASIA nie ośrodek prawa jazdy tylko OŚRODEK PSYCHICZNEGO PRZETRWANIA!!! (1) Mimo czystości ,wyraźnej wiedzy instruktora , oraz poziomu nauczania które... max